600rr Repsol aldım

Arkadaşlar inanılmaz bir motor gerçekten kullanmak insanı farklı dünyalara sokuyor. Alışma sürecindeyim şu anda hız yapmıyorum ama istemsiz bir hızlanışı var. Tecrübesiz ellerde silaha dönüşebilir.
Peki birşey soracağım,2. el aldığım aracın sigortasını yaptırmadan ruhsat çıkarabiliyor muyuz?

Hiçbir araçta sigorta olmadan ruhsat çıkmaz.Altında ki makina sağlam lütfen dikkatli ve temkinli sür.Ve mutlaka eğitim al.Kazasız belasız

Faura olmadan sigorta olmaz sigorta olmadan ruhsat çıkmaz ruhsat olmadan plaka çıkmaz :) 2 elde olsa hemen sigortanı yaptır anlıyorum benimde sigorta yapmak zoruma gitmişti motora verilen paraya acımıyoruz ama sigortaya verilen paralar pahalı oluyor :cherry: genel yazdım kimse üstüne alınmasın :d

Motoru aldığında sana geçici ruhsat verilmiştir noter tarafından.
Trafik sigortası olmadan sadece o ruhsatla trafiğe çıkma hakkın var.
Trafik sigortası yaptırmadan trafik tescilli ruhsat çıkaramazsın
Geçici ruhsatın süresi dolmadan trafik sigortası yaptırırsan ruhsatını alır ve sigorta ücretini ödersin.
Geçici ruhsatın süresi dolduktan sonra trafik sigortası yaptırırsan ruhsatını alır ve faizli sigorta ücreti ödersin.

Sıfır motor kalmamış istanbulda bende 2.el bakıyorum. Kaça aldınız Km, Hasar, Ekstra durumu nedir?

Arkadaşlar inanılmaz bir motor gerçekten kullanmak insanı farklı dünyalara sokuyor. Alışma sürecindeyim şu anda hız yapmıyorum ama istemsiz bir hızlanışı var. Tecrübesiz ellerde silaha dönüşebilir.
Peki birşey soracağım,2. el aldığım aracın sigortasını yaptırmadan ruhsat çıkarabiliyor muyuz?

hayırlısı olsun alet tabanca dikkat 250 den geçtin galiba bizim gibi http://www.motosiklet.net/forum/mot...k-surus-ilk-izlenimler-ve-cok-sey-olacak.html zaten rodajdayım 7 k civarı gidiyorum 15 k sını nasıl olur artık

Merhabalar
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Tekerin düz bassın.
Bilg.
Sayg.

Sigortasız ruhsat çıkar.
Motoru aldığınız ilk gün, oradaki emniyet müdürlüğüne gidip ruhsatınızı alabiliyorsunuz. Fakat bu sadece o gün için geçerli.
Artık sistemde mi sigortalı görünüyor yoksa uygulama mı öyle bilmiyorum fakat defalarca sigortasız ruhsatımı aldım.
Yani motoru bugün aldıysanız artık sigorta yaptırmanız gerekiyor

Son düzenleme:
Hayırlı olsun kazasız belasız.
Noter geçici ruhsat vermiştir (tescil belgesi) onla trafiğe çıkabilirsiniz ama süresi 1 ay bu 1 ay içerisinde zorunlu trafik sigortasını yaptırmanız lazım sigortayı yaptırdıktan sonra emniyet müdürlüğüne trafik büro amirliğine gidip ruhsatı alabilirsiniz ha eğer gitmicem dersenizde sigortayı yaptırdığınız günden itibaren 15 gün sonra ruhsat evinize gelir.
Yani 2. elde olsa sigorta yaptırmadan ruhsatı almanız mümkün değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar