Tekrar gecmis olsun Bilgin.. Acikcasi uzulmuyorum bu tarz basit kazalarina, hepsi scooter ile ortalama hizlardaki basit kazalar ekonomik rahatsizligin olmadigi surece hepsi bir sekilde toparlanir. Fakat beni daha onceki yorumlarimda da belirttigim gibi senin altinda boyle guclu bir makinenin olmasi korkutuyor ve acikcasi bu duruma uzuluyorum. Genelde sehir icinde goruyoruz videolarini ve bence senin sehir icinde daha konforlu daha dusuk gucte bir motosiklete ihtiyacin oldugu yonunde. Ayrica motosikletinde Abs var ve ben lastiklerinin kayma sesini duydum ? Bilmiyorum yani beni yanlis da anlamani istemiyorum dosthane yaziyorum su satirlari.
geçmiş olsun olur böyle şeyler kendimden biliyorum :queen:
geçmiş olsun olur böyle şeyler kendimden biliyorum :queen:
abi senın kazanın vıdeosunu koycaktınnoldu
Vidyoyu izledim de takip mesafen fena deil 1.5 2 sn arasi degisiyor daha fazla olsa daha iyi olurdu ama kazanin tek sebebi bence dalginligin ve dikkatsizligin.. bence trafigi daha iyi okumaya calismalisin
Lastiklerin islak yokus assagiya gidiosun ve ileride birsuru araba var bu durumlarda biraz daha dikkati arttirmak lazim..
Frenleme konusunda sanirim arkayi kitledin kimse kitledin diye suclayamaz fakat 5 mt de olsa daha ani bi hiz dususu gerekir. Benim fikrim biraz yetersiz fren var ozellikle on fren.. fakat dogru frenleme de yapsaydin buyuk bir ihtimal ilen duramazdin o yuzden temel sorunun dikkatsizlik bence.
250cc de 60km/h ile gidiyor burda ben sucu motora yada fren yetenegine degilde dikkatsizligine veriyorum
Bu bebim fikirlerim arkadaslar lutfen taslamayin![]()