geçmiş olsun, full ekipman ve düşük hızla ucuz atlatışmış bir kaza...şahsen iftardan önce motosiklet kullanmıyorum.. kazasız sürüşler
Kardeş kusura bakma ama bence sen bu motosiklet sevdasından vazgeç , bu yaptığın ve bizimle paylaştığın 3.kaza ve diğerleriyle hemen hemen aynı , maalesef sen yolu-trafiği pek iyi okuyamıyorsun , bursa trafiği de seviye olarak bayağı zor , ayak uydurmada gecikmeler yaşıyorsun , eylemler hep son anda olunca kaçınılmaz sona varıyorsun , kaza..! Bu yazdıklarımda zerre art niyet yoktur , sadece senin iyiliğin için yazdım , kal sağlıcakla..
Şu yorumu okuduktan sonra diğer kaza videolarını da izledim.
Senin durumun oruçla falan alakası yok müdür.
Yol yakınken küçük bir motor al ve eğitime git.
Bu kazalar sana uyarı niteliğinde olmuş. Umarım daha büyüğünü geçirmeden değiştirirsin motoru.
Bir de yanlış hatırlamıyorsam ABS'yi kendi imkanlarınla yapmıştın. Bu da sana ve kendi imkanlarıyla ABS yapmaya çalışan diğer arkadaşlara ders olsun
Çok teşekkür ederim. Motosiklete aslında ulaşım diye değilse sırf keyif olsun diye biniyorum. Normalde işe aracımla gidip geliyorum. Başka bir motor kullanmadığım için de ss makinanın bana nasıl bir hamallık ve konforsuzluk getirdiğinin farkında olmadığım için şimdilik onunla mutluyuz ama sanırım sırf ss olduğu için keyif veriyor belki touring motor olsa keyif almayabilirdim. Kayma sesi öndeki benim vurduğum araçtan geliyor çünkü neredeyse o da öndekine vuracaktı ama ben ona vurdum. Abs olmasa muhtemelen bende ön tekeri kaydırıp vurduğum aracın altına girerdim ki o daha kötü sonuçlar doğururdu çünkü öndekinin durduğunu farkettiğimde sadece 5mt kalmıştı ve sadece frenleri sonuna kadar sıkmakla yetinebildim kaçış noktası da vardı eğer uyanık davranabilseydim ama kafam pek yerinde değilmiş. Daha doğrusu motora binecek kadar değilmiş. Motosikletin ne kadar dikkat istediğini bir kez daha anladım.
Tekrar gecmis olsun Bilgin.. Acikcasi uzulmuyorum bu tarz basit kazalarina, hepsi scooter ile ortalama hizlardaki basit kazalar ekonomik rahatsizligin olmadigi surece hepsi bir sekilde toparlanir. Fakat beni daha onceki yorumlarimda da belirttigim gibi senin altinda boyle guclu bir makinenin olmasi korkutuyor ve acikcasi bu duruma uzuluyorum. Genelde sehir icinde goruyoruz videolarini ve bence senin sehir icinde daha konforlu daha dusuk gucte bir motosiklete ihtiyacin oldugu yonunde. Ayrica motosikletinde Abs var ve ben lastiklerinin kayma sesini duydum ? Bilmiyorum yani beni yanlis da anlamani istemiyorum dosthane yaziyorum su satirlari.

ya satıp motosikletinizi düşük bir cc ye geçin
yada motosikletinizi yaptırdıktan sonra bir eğitme gidin hatta bir değil bir kaç eğitime gidin ve 2 keren frenaj yüzünden kaza yaptığınızı belirtin fren konusuna biraz daha fazla değinsinler sizin için.....benim eğitime vericek param yok derseniz.. 2 günde 2 depo benzin bitirene kadar boş bir alanda hızlanıp fren dahda hızlanıp fren yapın dahada hızlanıp fren yapın her fren yapmanızda iyileştire biliyormusunuz diye işaretleyin..bu arada videoda durdurduğum noktada 48 veya 42 kmh gibi bir hız yazıyor panelde 36kmh lerde değil..... ve son olarak abs niz büyük harflerle ÇALIŞMIYOR
https://farm1.staticflickr.com/394/19466088018_cbbfcaf075_c.jpg
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın..