600RR için yardım !!!!!!

Benim yapabilecegim birşey degilki güzel kardesim :)
Görelim mevlam neyler, ne eylerse güzel eyler.

2.el motor işi şans işi
Tanıdığın yoksa zor iş

sahibinden.com'da çok saçma fiyatlar war .. km'leri aynı 2005 modeller arasında büyük fiyat farkı olabiliyo.Herkes malına temiz diyor ama ne kadar temiz orası tartışılır :silent:

Ama sende haklısın o kadar para verince patlak çıkma ihtimali de war :silent:

Kanuni Racer 200 yazıyor profilinde, dağa onunla mı çıkıyorsun :p :mrgreen::queen:

racer200 le Kayışdağ , Elmadağ , Alemdağ'a çıkmışlığımız var çok şükür :p
Ama endurodan kastım sene başında almayı planladığım Kawa Kle 500.. Ayrıca ille dağa çıkmak istersem enduro değil kros tercih ederim..

Ya arkadaşlar biri bu adama dur desin.. Hiç SS tecrübesi olmadan Afyon'dan SS alıp , ilk sürüşünü Afyon'dan İstanbul'a gelerek yapacak.. Tamam her motorcu biraz asi dikkafalıdır ama elbet sözünü dinleyeceği birileride çıkar.. Bana çok mantıklı gelmiyo bu yolculuk.. SS ci üstadlardan Cerrahi'ye ciddi uyarılarda bulunmalarını rica ediyorum...

racer200 le Kayışdağ , Elmadağ , Alemdağ'a çıkmışlığımız var çok şükür :p
Ama endurodan kastım sene başında almayı planladığım Kawa Kle 500.. Ayrıca ille dağa çıkmak istersem enduro değil kros tercih ederim..

Ya arkadaşlar biri bu adama dur desin.. Hiç SS tecrübesi olmadan Afyon'dan SS alıp , ilk sürüşünü Afyon'dan İstanbul'a gelerek yapacak.. Tamam her motorcu biraz asi dikkafalıdır ama elbet sözünü dinleyeceği birileride çıkar.. Bana çok mantıklı gelmiyo bu yolculuk.. SS ci üstadlardan Cerrahi'ye ciddi uyarılarda bulunmalarını rica ediyorum...

Olm niye öyle diyorsun racer 200 azda olsa SS sayılır :)
Onda 30 000km yaptıktan sonra illaki bi 600RR sürülür. Ha sınırlarında sürmek ayrı ta afyondan buraya 150 200 km/s ile gelmek ayrı :cat:
Olm bi alayımda geleyim su aleti bak bakalım binebiliyormusun bi kere bile hepsini sana tek tek hatırlatacagım bunların :queen:

şeyytan diyor ver cbf500'ü al bir ss sende haber ol ne dersiniz.

Gazate kagıdına kapak olmaktansa daha dikkatli gitmeyi tercih ederim.:cat:

ÖNEMLİ OKUYUN!!!!! İSTANBUL VE GENEL TÜRKİYE İÇİN SESLENİYORUM!!! ARKADSLAR CAN GÜVENLİGİMİZ TRAFIKTE HİÇ YOK ÖZELLİKLE ÇEVRE YOLUNDA E_5 TE OTOMOBİLLER BİZİ HİÇ DİKKATE ALMIYOR HERGUN GAZATEDE TV DE MOTOR KAZALARI VE ÖLÜM HABERLERİ DUYMAKTAN İNANILMAZ ÜZÜNTÜ DUYMAYA BAŞLADIM. KELLE KOLTUKTA GİTMEKTEYİZ!!!! BUNA ARTIK DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ!!! BEN İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM ÇOK YAKIN ZAMANDA TAKSİM MEYDANINDA BÜTÜN MOTORSİKLET KULLANAN DUYARLI ARKADASLARIMIZI TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM!!!!! TOPLAMAMIM AMACI GORSEL VE YAZILI BASINDA SESİMİZİ GEREKLİ YERLERE DUYURMAMIZIN ZAMANI GELDİ VEDE GEÇİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN OTOMOBİL KULLANAN KİŞİLER BU KONU HAKKINDA DAHA DUYARLI VE DİKKATLİ OLACAKLARINA İNANIYURM!!! AYRICA ÇEVRE YOLLARINDA MOTORLAR İÇİN YOL YAPILMASINI DİLE GETİRECEGİZ!!!! BUNUN ÇOK ZOR OLDUGUNU BİLİYORUM AMA!!!! DEVLET BABA BİZİ BELKİ ŞAŞIRTIR!!! ŞİMDİ BENİMLE BU İŞE VARMISINIZ???? SİZDEN TEK İSTEGIM BÜTÜN İSTANBULA BU GÖSTERININ YAPILACAGINI DUYURMAK MSJLARINIZI BEKLIYURM [email protected]

Hayırdır nerelerdeydin biraz geç kaldın gibi :queen:
Bunları biz yıllardır burada konusuyoruz :wiinkk:

Son düzenleme:
Dijital saatler ile oynamadıkları demişsin... Eğer sahibinde servis bakımları tam bir motor bulursan , motorun bütün kayıtları ortaya çıkar. Bu sayede hangi km'lerde hangi bakımlara gittiğini bularak motorun gerçek km'sini öğrenebilir , hatta kaza yapıp yapmadığı , hangi parçalarının değiştiği , sipariş edildiği , hangi bakımlarını aksattığını bulabilirsin :cat:

Motoru göstereceğin serviste de tercihin , o motorun servisinden başka bir servis olsun :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar