izmiri bilmem de Afyona dogru geliyorum heralde bu gidisle :queen::queen:
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4316265
Afyon guzele benziyo hocam.. Bos bi vaktinde otobus yada trene atla git en iyisi.. Donerken cabuk donersin allah izin verirse :wiinkk:
Kanuni Racer 200 yazıyor profilinde, dağa onunla mı çıkıyorsun:mrgreen::queen:
racer200 le Kayışdağ , Elmadağ , Alemdağ'a çıkmışlığımız var çok şükür![]()
Ama endurodan kastım sene başında almayı planladığım Kawa Kle 500.. Ayrıca ille dağa çıkmak istersem enduro değil kros tercih ederim..
Ya arkadaşlar biri bu adama dur desin.. Hiç SS tecrübesi olmadan Afyon'dan SS alıp , ilk sürüşünü Afyon'dan İstanbul'a gelerek yapacak.. Tamam her motorcu biraz asi dikkafalıdır ama elbet sözünü dinleyeceği birileride çıkar.. Bana çok mantıklı gelmiyo bu yolculuk.. SS ci üstadlardan Cerrahi'ye ciddi uyarılarda bulunmalarını rica ediyorum...
şeyytan diyor ver cbf500'ü al bir ss sende haber ol ne dersiniz.
şeyytan diyor ver cbf500'ü al bir ss sende haber ol ne dersiniz.
ÖNEMLİ OKUYUN!!!!! İSTANBUL VE GENEL TÜRKİYE İÇİN SESLENİYORUM!!! ARKADSLAR CAN GÜVENLİGİMİZ TRAFIKTE HİÇ YOK ÖZELLİKLE ÇEVRE YOLUNDA E_5 TE OTOMOBİLLER BİZİ HİÇ DİKKATE ALMIYOR HERGUN GAZATEDE TV DE MOTOR KAZALARI VE ÖLÜM HABERLERİ DUYMAKTAN İNANILMAZ ÜZÜNTÜ DUYMAYA BAŞLADIM. KELLE KOLTUKTA GİTMEKTEYİZ!!!! BUNA ARTIK DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ!!! BEN İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM ÇOK YAKIN ZAMANDA TAKSİM MEYDANINDA BÜTÜN MOTORSİKLET KULLANAN DUYARLI ARKADASLARIMIZI TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM!!!!! TOPLAMAMIM AMACI GORSEL VE YAZILI BASINDA SESİMİZİ GEREKLİ YERLERE DUYURMAMIZIN ZAMANI GELDİ VEDE GEÇİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN OTOMOBİL KULLANAN KİŞİLER BU KONU HAKKINDA DAHA DUYARLI VE DİKKATLİ OLACAKLARINA İNANIYURM!!! AYRICA ÇEVRE YOLLARINDA MOTORLAR İÇİN YOL YAPILMASINI DİLE GETİRECEGİZ!!!! BUNUN ÇOK ZOR OLDUGUNU BİLİYORUM AMA!!!! DEVLET BABA BİZİ BELKİ ŞAŞIRTIR!!! ŞİMDİ BENİMLE BU İŞE VARMISINIZ???? SİZDEN TEK İSTEGIM BÜTÜN İSTANBULA BU GÖSTERININ YAPILACAGINI DUYURMAK MSJLARINIZI BEKLIYURM [email protected]