600F ile 2300 Km. Batı ve Orta Karadeniz.Tek tabanca

Ve 600RR alacağından falan bahsetti helalleştik yola devam ettim

bu yazıya koptum,600rr alacağını söyledi,ee o zaman şimdiden helalleşelim dedin gibi olmuşş :D

emeğine sağlık keyifli bi yazı olmuş,resimlerde güzel ....

:) aslın senin anladığın şekilde kastetmemiştim ama güzel yakalamışsın :):) cbf150 kulanıyo-600 rr alacakmış-ve helalleştik :D ölüme gidiyosun miroğlu gibi olmuş

paylaşımın için saol resimler ve güzergah güzel,
ellerine saglık,safranbolu evleri güzeldir.

ne güzeL oldu okurken biLE,
anLatimida keyifLi..
Bir dahaki gezin bundan da guzeL oLur insaLLah
bu tadından yenmemiş zaten :)

Çok güzel bir gezi olmuş. Ülkemin her yeri güzel gerçekten.

Aslında bende 600f düşünüyordum ama hem fazla yakıyor gibi geldi hemde dediğin gibi yorgunluk. Yine kafam karıştı da neyse.

Nice gezilere diyelim :)

Abi ben karabük merkezdeyim SİZİN GELDİĞİNİZ SIRADA BEN BALIKESİRDE ASTSB. OKULUNDAYDIM KEŞKE GELDİĞİNİZDE BENDE KARABÜKTE OLSAYDIM EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLARDIM SİZİ İNŞALLAH BİR DAHAKİ SEFERE GEZİNİZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ:)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ne güzel anlatmışsın yahu.:)
Onca resme rağmen su gibi aktı gitti.
Sonra dönüp resimlere bir kez daha baktım.

Ellerine sağlık.
EEE???

Haftaya nereye gidiyoruz?:p

Ne güzel anlatmışsın yahu.:)
Onca resme rağmen su gibi aktı gitti.
Sonra dönüp resimlere bir kez daha baktım.

Ellerine sağlık.
EEE???

Haftaya nereye gidiyoruz?:p

Valla hafta sonları hep Şile,Ağva,Kilyos,Siliviri,Gümüşyaka felan gidiyorum ama çok resim felan olayı olmuyo. Ama her hafta mutlaka bi yerlere gidiyorum. Ama hep tek tabanca :S

Belki bi gün yurda geldiğinde beraber gideriz coq ;) sana yetişemem belki ama en azından denerim :)

Kardeş çok sağolasın gezini bizlerle paşlaştığın için.Benim motorum yok,ben de senin gibi motorla geziler yapmayı çok isterdim.Ben de Tokat'a giderdim,senle hemşehri sayılırız.Amasya'ya 60 km aramız.Benim de motorum olsaydı kesin giderdim oraya motorumla.Bu sene arabayla gittim,oda zevkli oluyor ama inan ki motorun yerini tutmaz sanırım.Ben motor aşığıyım ama evlendik artık çocukda var,bu saatten sonra yapamam.Bu motorlarda ucuz değilki bi tane de motor alasın.Arabamı satsam alasını alırım ama olmaz, bekar olsam satardım uygun biaraba bide motor alırdım ama değilim, arabada lazım.Ben bu tip motorların havalı ama uzun yola uygun olmadıklarını düşünüyorum.Herhalde daha uygun bişey alırdım.Motorun çok güzel inan ki ama seninde dediğin gibi 2 saatten sonra yorar adamı.Enduro daha uygun olur sanırım.Mesela suzuki v strom yada transalp v.s.Ama ben senin gibi tek başıma cesaret edermiydim bilmiyorum.İlk tecrübelerimde birkaç kişi iyi olur,deneyim kazandıkça yalnızda gidilir tabi.Neyse kardeş gezilerini bekliyoruz.Allah(c.c)kaza bela vermesin.Not:Haaa bu arada dini mekanlarıda gezecem demişsin ama yazmamışsın,dindar bi kişiliğe sahipsin sanırım.Kastamonu'da meşhur şeyh vardır adını biliyodum bak şimdi unuttum,orayı ziyaret etseydin.

süper bi gezi olmuş anlatımında çok güzel mütevazi :cat:

ama motorun çok yakıyomuş hemen olayın maddiyatını düşünüyorum elimde değil :p

Uzun geziler cogu zaman tek tabanca daha keyifli geciyor. Yada en fazla üç kafadar olacak. Emegine saglık... Fotolar gercekten güzel....

Bileğine, yüreğine sağlık ... Gayet güzel bir gezi karadeniz kendini yeşilliği ile çok belli etmiş ... 600F ile eminim çok yorucu olmuştur ...

Bileğine, yüreğine sağlık ... Gayet güzel bir gezi karadeniz kendini yeşilliği ile çok belli etmiş ... 600F ile eminim çok yorucu olmuştur ...

karadeniz bi harika. Asıl merak ettiğim Samsun'dan sonrası. Rize Trabzon Artvin yani doğu karadeniz. İnşallah oda seneye.Yorucu olması hususu da şöyle her bi saatte 5 dakika mola verilirse çok yorucu değil ama 2 saat motor üzerinde kalmak uyuşturuo insanı.

one

600 f imi satmadan bende böyle uzun soluklu bi gezi planlıyorum gerçekten iyi yol yapmışsın tebrik ederim.ortalama hız ve kullandığın devir aralığını merak ettim genelde tapa gaz gezdiğime bilmiyorum tam minimumda yada ortalamada ne yakar?

Güzel gezmişsin, emeğine sağlık. Konuyu fazla dağıtmadan kaskın hakkında bir soru sormak istiyorum. CBR600F gibi bir makine için bu kask yetersiz gelmiyormu ?

:)

Yetişirsin merak etme.
Oraya geldiğimde tabanvay oluyorum.:p

tam birbirimize denk gelicez o zaman :)
yakında tabanvayım bende inşallah.
satılıkta motor bi kaç kişile ciddi anlamda görüşüyoruz bakalım hayırlısı

seninle tanışmak isterim bir gün bende fatih karagümrükteyim.

tanışalım kardeşim tabii ki. Ben hafta içi hep fatih ve karagümrük dolaylarındayım.

Ö.Z.€.R;1206776' Alıntı:
Güzel gezmişsin, emeğine sağlık. Konuyu fazla dağıtmadan kaskın hakkında bir soru sormak istiyorum. CBR600F gibi bir makine için bu kask yetersiz gelmiyormu ?

kardeşim kask konusunda şunu söleyebilirim. Kendini güvende hissetmeni sağlıyo ve şik olarakta gayet tatmin edici. Fakat rüzgar sesinden pek hoşlanmıyosan seni üzer yani. 170 üstü süratte motor sesini bile zor duyuyosun bütün rüzgar sesi aynen kulağında

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar