600f 3 haftalıkdı :(

yuhh bea kardeşim çalış çabala heh tmm bu motor bana uygun de 3 hafta sonra akmerkez gibi yerin karşısından çalınsın bu kadarda olmaz nerde polis kamera nerde yunuslar bıraksınlar bu işleri kuruttular memleketi cahil insanlardan oluşan güvenliği sağlaması gereken vergilerimizle maaşını alan devlet memurları tüm güvenimi kaybettim can güvenliğimi sağlayamayan devlet benden heryerde haraç kesiyo resmen canım istanbul mahfoldu artık doğuda bir köye yerleşicem valla en azından orda insanların emeğine bir saygı var HONDA 600F 34EVC94...

Can-ı gönülden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım motosikletin en kısa sürede bulunur. Renk, kaç model olduğu ve eğer varsa belirgin bir özelliğini yazmanı tavsiye ederim.

2.kötü haber :'( Çok geçmiş olsun...En kısa sürede bulunur inşallah...

çok geçmiş olsun dostum bu zamanda kendin çalışıp yardım almadan motor almak çok zor. üzüldüm

Moderatör
Benimde motorum calinmis, 1 hafta sonra bulunmustu.. Umarim seninde uzuntun kisa surer.. Cok gecmis olsun hocam..

valla çok acı bir durum.benimde ona benzer bir olay gelmişti ve farkettiğim sn bayılmışım.senin durumunu çok iyi anlıyorum.çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun..
Akmerkez'in oralardan çalındıysa mutlaka bir yerlerde güvenlik kamerası vardır...
Oradaki mağazalara bir daha bi bakın yardım isteyin derim..
inşallah en yakın zamanda bulunur... :pale:

Cok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda bulunur.
Yazdıklarına hepimiz hak veriyoruz,memleket kötüye gidiyor insanlar ne yapacaklarını şaşırdı.
Doguda insanlar kapısı acık yatıyor herkes birbirine güveniyor. Nereye gidiyoruz anlamıyorum.

Üzücü bir durum çok çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda kavuşursun motoruna.

Motosikleti
ZX12R
:salut: gecmis olsun..umarim en kisa zamanda bulunur :salut::salut:

Biraz daha sakin bir dille olayı detaylı anlatır mısın arkadaşım..
Benim şahsen anladığım ;

*Senin motosikletin çalınmış..Suçlusuda "Devlet" diyorsun*..:mrgreen:

Doğru mu anlamışım.?:silent:

Detaylı anlat ki çözüm(fikir) üretmeye ve yardımcı olmaya çalışalım..:cat:

Bu arada Hoşgeldin aramıza..:rendeer:
Gerçi hiç hoşa benzemiyor ama âdettendir bu cümle..:pale:

yuhh bea kardeşim çalış çabala heh tmm bu motor bana uygun de 3 hafta sonra akmerkez gibi yerin karşısından çalınsın bu kadarda olmaz nerde polis kamera nerde yunuslar bıraksınlar bu işleri kuruttular memleketi cahil insanlardan oluşan güvenliği sağlaması gereken vergilerimizle maaşını alan devlet memurları tüm güvenimi kaybettim can güvenliğimi sağlayamayan devlet benden heryerde haraç kesiyo resmen canım istanbul mahfoldu artık doğuda bir köye yerleşicem valla en azından orda insanların emeğine bir saygı var HONDA 600F 34EVC94...

park burgerin ordanmı vay be bende oraya koyuyorum motorumu ama f600 üm olsa heralde oraya koymazdım ak ın garajına niye koymadın ki üçretsiz motorlara çok üzüldüm inş bulunur motorun

çok üzücü :(

sadece bir fikir.... eğer aynı noktalardan daha önceden motosiklet çalındı mı bi araştırsanız... Sonra aynı yere bir racing daha bırakın ve pusuya yatın... Biraz zor iş ama denenebilir belki de...

Hırsızlar nasıl aynı işyerine defalarca nasıl girebiliyorlarsa, aynı yerden de araç çalabiliyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar