sancaktepenin nersindensin reis
görmemişim mesajı kusuruma bakma
sancaktepenin nersindensin reis
Geçmiş olsun çok.
Ben kazayı tamamen tecrübe eksikliğine bağlıyorum. Küçük yada orta cc den; 4 silindir 600 cc supersport motosikletlere geçildimi böyle oluyor genelde. Her ne kadar arka tekerde 100hp az görünsede 600ccler çok yürümesede belli bir tecrübe istiyor malesef.
Taşlama yok, herkes gecti bu yoldan.
Cok sevinin bence, hatta nazarlik olsun bu motosikletinize, caniniza birsey olmamis, kirik cikik yok. Onemli olan saglik. Saglik yerinde oldumu daha nice motosikletlere bineceksiniz hayirlisiyla.
o oturuş nedir abi gözünü seveyim.
http://arsiv.otopark.com/media/uploads/cbr250.jpg
dirseklerden hafif kırık kalça biraz dışarı bel dimdik kafa hafif ileri olacak.
çok şey olacak demiştim size 600 rr down :queen: cana gelmesin hayat devam ediyor sağ tarafa 2 sticker alacağız grenaj da kırık yok belki boya ister inceden bende bir şey yok evdeyim kırılan sadece gururum
kaza videosu mevcut :queen: atarım belki sonradan ,suç bende yol çalışması var uyarı işaretleri mevcut şerit 3 şeritten 2 şeride düşüyor önümdeki araç duruyor ben kaçış alanım olmasına orayı görmeyip rağmen frene abanıp sağa düşüyorum motor 5 metre kadar sürükleniyor
herkese kazasız belasız
geçmiş olsun moral bozma ve güvenini yitirmemelisin. nazara geldin motor göze geliyor. biliyorum ben o ilgiyi xj6 da yaşıyordum bir zamanlar taki topcase takınca ilgi milgi kalmadı çok şükür. insanların senin motora olan ilgisi zamanla çok canını sıkacak bunalacaksın.
kesinlikle boyatıp motosikletin değerini düşürme. sticker ile kapat. çünkü allah korusun ama ileride yine düşme ihtimalin var çünkü motosiklete alışman için en az 10000 km hatta 15000 km gerekiyor. nerde ne zaman hangi hızda hangi mesafede nasıl ve nerde duracağını zamanla veya pratiklerle hissedebiliyorsun zamanla alışıyor insan.
unutma düşmeyen motorcu yoktur. ben hariç :cherry: hala düşmedim ya la :sunny:
para olurda izmire gelirsem bir çayını birde kahveni içerim . selçukta akrabalarım var.