600 lüge geçecegim ama Kararsızım Lütfen yorum yapın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.5 sene boyunca trafiğe kapalı yerde değil 600 lüğe cbr125 e bile alışamazsın

boş tarla içinde dönüp durmak ile trafiğe çıkmayı eş tutma hiç bence
ehliyetini al öyle trafiğe çık yavaş yavaş alış derim
ninja bile fazlasıyla güçlü çünkü yeni başlayan için

konu dışında yorum yapma mı?
ortada bir konumu var..
hadi canım..
birde benim dilim seni ilgilendirmez diyor...
kullandığın dil bizim kültürel mirasımız..
senin kullandığın üslup yüzünden dilimiz bozuluyor..
w,q,x bunlar Türkçe karakter mi?

niye anlatıyorsam...
buraya gelipte 600 cc bir makine alacağım diyen bir çocuk var karşımda...

NEyse sizle tartışacak degilim beyenmiyorsanız yorum yapmasınız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 ----------

Ayrıca sordugum sorunun suyu çıktı konu nasıl kapatılıyor ??

2004 ten beri motorsiklet kullanıyorum yani 11 yasında başladım kullanmaya ve sehir ici degildi sadece çok büyük bı yazlığımız vardı ve plaja gitmek veya site restaurantına gitmek icin kullanıyordum ilk motorum bir truva 125cc di 2 yaz kullandım 2006-2007 yazı mondial zc150 aldım 3yaz kullandım ehliyet yoktu yine site icinde kullandım sonra2008 senesinde 40 saatlik ders sonucu villa Levent vespa akademi Kursu'nu bitirdim ama hala motorsikletin ne kadar tehlikeli olduğunu biliyordum ve vespa 150 cc aldım bu arada vespa akademi Kursu'nda 250 cc ve 600 cc vitesim motorsikletlerle egitim aldım 2009-2010 yazı vespa kullandım ve ehliyet almaya hak kazandım suan bende büyük cc li motorsiklet arıyorum ve suan Honda akademi sürücü Kursu'nda tekrar bir egitim alıyorum buna rağmen büyük cc bir motorun nerde ve kiminle olursa olsun isterse arkanda valentino rossi olsun ne denli tehlikeli olduğunu biliyorum ve elim titreyecek bakıyorum senden görüldüğü gibi daha tecrübeli ve eğitimli biriyim bende 17 yasindayim ve bu kadar egitim bitirmem bu kadarı senedir motorsiklet basında olmama rağmen bu saka değil 600 cc motorsiklet senin mezar tasın olur ben bunca sene kullanmama rağmen baktığım motorlar MT03 ve er 6f oda hondadaki güvenli sürüş 2-3-4 asamalrim bitince ve ho olarakta 45-80 arası ve dediğim gibi kanım donuyo korkuyorum bu is saka değil hava arıdan diye o havayı soluyamama durumuna gelirsin bence sen bundan vazgeç arkadasım senin can saglıgın daha onemli sunusa ellinin hiçbir maddi sıkıntım yok Allah'a şükür istediğim motoru alicak bütçem var fakat tehlikesinnfarkindayim belki 7 senedir kullanıp 40 saat bir egitim bitirip şimdi tekrar bir egitime başlayıp bilgili insanlardan duyduklarım ve gördüklerimden dolayidir ve sunusa ilave editim motorsiklet hocam 20 senelik moyordu gecen sene 600 rrla 60 la giderken düşmüş ve iki ayağı ve sag kolu kırılmış senin kullanman sana bisey katomaz anliycagin ben ki senden kat ve kat tecrübeli olmama rağmen bilgimden dolayı düşüncem bu ve herkeste bana katiliyodur sen hariç cahil olma canım kardesim ilk bı egitimini al ehliyetini al sonra bakarsın senin yaptığın ilk okul orta okul lise okumadan üniversiteye geçmeye çalışmak

Son düzenleme:
MOderatore Bildirim Yaparak Kapattırabilirisn...

Soruna Gelince Suzuki Veya Honda Öneririm.

Hee Sana Sunu Diyim Bak Kardesim Benim Yasim 19 3 Yildir Motor Sürüyorum Vitesli Motor Degil Bws 100 Vardi Bende ilk Başta Bende Annemleri Senin Gibi Kandiriyordum Sitelerin Orda Gezerim Okula Gider Gelirim Vs.. Ee Ne Oldu 1 Hafta 2 Hafta 3 Hafta hadi Çarşıya ...

Trafige Kapalı Alanda 4 Tekerlekli Söforlerin Tehlikelerini Fark Edemezsin Bunu Bil.

Sana Bugun Başıma Gelenleri Anlatayim...

Kinetix Motorlar Var Bilirsin... Arkadasimi evden almak için kafenin motorunu aldım ve kuşadası sahil Yoluna Dogru İlerledim Tabi Heryer insan kayniyor Araba MOtor Kaynıyor...
5 Sn Dikkat Daginikligimla Öndeki arabanın yavaslamasını görmedim ve arabaya vuruyordum az ilerlediim Bir Yaya Yola Atladi Yine Güzel Bir Ani Fren... Sahil Yoluna Cıktıgımda Su 100 UGK Yarıs Yapıorlar Kendilerince Hiç Birinde Korumalık Yok Kuşadasını Bİlen Bİlir Kaya aldogana Dönüş Yeri Var Tarissin orda Tam Ordan Cıkan Minubusu Görüyor Ve Direk Bodozlama Yere Düşüyor Ve Ayagını kırıyor...

Trafikte Tehlike Bitmez...

Kapalı Alanda Sürmeye benzemez...

teşekürler bu konuyu burda kapatalım lütfen bidaha yorum yazmayın herkeze saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar