600 lüge geçecegim ama Kararsızım Lütfen yorum yapın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mersin İl Temsilcisi
motor trükiyeden alacaksan orada bmw f800s var. sahibini tanırım. motor da harika bir motordur :)

BU ARADA HANGİ GRUBA KATILDIĞINI VE KİMLERLE TEKER ÇEVİRDĞİNİ BANA SÖYLEYEBİLİR MİSİN?

özelden de yazabilirsin şekerim :)

Bİde Motor da yan yatma varsa sorun olurmu yani ilerde motoru ile sıkıntı çekermiyim ??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 ----------

ben motoru metin abiden aldım tanırsın motortürkiye ama trafiye cıkmadıgım için guruba katılmıyorum dayımla arada kız kalesi tarafı yapıyoruz o sürüyo ehliyeti alınca trafige cıkıcam

Biz parça almaya para bulamıyalm adam 16 yaşında 600lük makineye binsin.
Herkesin hayat şartları aynı olacak diye birşey yok tabi..
Ama şu ehliyet kafamı bozdu..
Biz neden para verdik ki ?

Ben neden o motoru 1 yıl sadece garajın içinde marş basarak tuttum ki ?

XD aslında babamda motoru sevmez kazası var ama dersler iyi olunca idadan kaybeti ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------

Ama şunu anlayın ben trafige çıkmıyorummmm ..:pale:

XD aslında babamda motoru sevmez kazası var ama dersler iyi olunca idadan kaybeti ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------

Sizin oraya pist mi açtılar ??
Yoksa evin koridorunda mı sürüceksin 600cc makineyi ??

Trafiye kapalı alanda SAbah erken dayım eşliginde otobanda AYRIca motoru trafikte dayım sürecek ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayrıca MOtora Otoban ve Mahale arasında biniyorum
tırafiye kapalı yerde kulanıyorum ayrıca söyledigim gi bi dayım motor cu trafikte o kulanıyor

Bizim buralarda otoban ve mahalle araları da trafiğe açık. Hatta az önce Felon'la biraz dolaştık otoban denilebilecek yerde bayağı da trafik vardı.:mrgreen:

MAhale arası dedidi gim İKi site arası belki 1 saate bi ara ba geçer önerin için teşekürler

Motosikleti
750x
Sizin oraya pist mi açtılar ??
Yoksa evin koridorunda mı sürüceksin 600cc makineyi ??

Daha fazla terslemenin anlamı yok bence.
Karşınızdaki 16 yaşında genç bir kardeşimiz.
Tartışmaya niyetiniz yok herhalde degilmi? :)
Bu konu ailesini ve kendisini ilgilendirir.
Gerci kendisinden cok ailesini ilgilendirir.
Çünkü karşımızdaki 16 yaşındaki bir karakter ve kendisinin şuan nasıl bir psikoloji içinde oldugunu tahmin edebiliyorum. Fakat karne hediyesi olarak evladina 600cc bi motosiklet sözü veren babanin, o sözü verirken nasıl bir psikoloji icinde oldugunu tahmin edemiyorum. Çünkü hiç baba olmadım. Baba olanlar bu konu hakkında fikir beyan etsin lütfen.

Son olarak :

Sevgili kardeşim.
Her ne olursa olsun şahsım adına bu konuda sana kesinlikle tavsiyelerde bulunmayacagim. Hatta mümkün olsa babanla görüşüp bu konu hakkında konuşmak isterdim ama zor görünüyor.
Bu işin tehlikesi bir yana, şuan senin içinde bulundugun durumda buna müsait degil.
Bırak 600 cc'lik bir motosikleti, şahsım adına 100 cc'lik bir motosikleti bile yasal tüzüklere uymadan, bunu kullanabilecegine dair elinde bir belge olmadan ortalıkta gezmeni dogru bulmuyorum.

Saygilar.

Size sonuna kadar hak veriyorum ama sizde beni anlayın ben motor yüzünde piskolaja kadar gitim piskolojim bozuldu her an aklımda motor vardı trafige çıkmıyacagım sabahları haftada 1 otobana dayım eşliginde cıkacagım biliyorum 16 yaşında 600 lük abez kaçıyor ama sizde beni anlayınnn ..

trafiğe çıkmıyorsan 600lük makineyi napacaksın ? 250lik ninja çok bile sana. ehliyetini al bi 10000 km yol yap ninjayla sonra al 600lüğü kızlara mı hava atıcam arkadaşlarına mı artistlik yapıcan ne istersen yap. ninja çok rahat 200 yapan bi alet. sadece 1 kere 200 ün üzerine çıkmaya ihtiyacı hisset ondan sonra al 600lüğü. Evet ciddi ciddi düşünürsen hiç öyle bi ihtiyacın olmucak.

Ben hafa atacak bi kişilikte degilim Motor da ne artistlik nede hava yapmakta gözüm var 16 yaşın da olabilirim ama bu motor u hava için kulanıcagım anlamına gelmez ve 1 seneden beri ninja 250 sürüyorum ve motorun performansını ve hızını senden iyi biliyorum ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:59 ----------

GAliba bana yardım edebilecek yok son bişe söliyecem konu nasıl kapatılıyor

birincisi benden iyi bilip bilmediğini anlaman için beni tanıman lazım, tanımıyorsun ninja 250 ilk kez burda da duyuyor olabilirim, yıllardır ninja 250 kullanıyor da. ikincisi sadece 1 yıl trafiğe kapalı alanda ninja 250 kullanmış olmak sana tecrübenin "t"sini kazandırmaz. madem hava meselesi değil bana 600cclik bir motora neden ihtiyacın olduğunu açıklasana? ninjanın yapamadığı neyi yapıor 600cc ?

Ben hafa atacak bi kişilikte degilim Motor da ne artistlik nede hava yapmakta gözüm var 16 yaşın da olabilirim ama bu motor u hava için kulanıcagım anlamına gelmez ve 1 seneden beri ninja 250 sürüyorum ve motorun performansını ve hızını senden iyi biliyorum ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:59 ----------

GAliba bana yardım edebilecek yok son bişe söliyecem konu nasıl kapatılıyor

İşte bu konuda yardımcı olabilirim :mrgreen:

mod arkadaşlara mesaj atıp başlığın kapatılmasını rica edebilirsin :cat:

Motosikleti
750x
İşte bu konuda yardımcı olabilirim :mrgreen:

mod arkadaşlara mesaj atıp başlığın kapatılmasını rica edebilirsin :cat:

Mehmetçiğim senden önce ben davrandim :cherry:

motorla uğraşacağına Türkçe dersine çalış..
daha kendi dilinde yazı yazmaktan acissin.....:farao::farao:

BENİm dilim seni ilgilendirmez lütfen sorum dışında yorum yapma

motosiklet dayının olsa gerek ! sen kullanmasan iyi olur diye düşünüyorum özellikle 600 cc yi...

Redout şöyle 1.5 sene sora ehliyet alıyorum 600 lügede iyice alışıp trafige çıkacagım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar