600 F motorsiklet :))

6 yaşındaki bir motosikletin daha 19bin km'de olması zor bir ihtimal
1 senede 4 bin km yapar bu ortalama yani ne kadar normal olabilir hesaplayın

12 bınlıralara 2006 modellerı bulunuyor zaten neden 2005???

çünki 1 yaşta olsa göz ardı edilemez,,,

km çok düşük görünüyor,
ben 30 bın km olan motorumu alırken her seyını sormustum :9
hatta kanıt varmı gıbısınden sorular dahı sordum :)

Kardeşimizin Bu kadar üstüne gitmeyin. sonuçta bilmemek ayıp değil , öğrenmemek ayıp. ona bakarsanız ilan veren neler yazmış :)

TANK PET (PED)
CANT (JANT)ŞERİDİ
YENİ LASTİKLER DONLOP-(DUNLOP)

ben mi fazla ucuza satıyorum motorumu acaba ya :( bu motorda 12000 e anlaşılıyosa benim 13e satmam lazım yine de 10500 e bile ölücülük yapıyo insanlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende 2006 var 12000km de ve daha sıfır gibi bir tek çizik yok, bütün parçalar orjinal, motordan anlamayan şahıslar sıfırmı kaça aldın diyor. yağmursuyu görmedi motosiklet, radyatöründe bitane eziği yok, orjinal lastiklerin dişleri dahi bitmedi,önümüzdeki yıl yeni lastik alıcam malum lastik zaman olarak ömrünü doldurdu.
gelsin arkadaş şurada çizik burası değişmiş desin motoru alsın gitsin bedavaya vericem
motor kapalı garajda durur örtüsü dahi yumuşak battal boy yatak çarşafıdır kadife tipli
bunları neden yazıyorum
bazı arkadaşlar bu kilometreye bu model olurmu diyor.
demekki oluyor.
2011 model 600f leri görünce 2006 modelin kıymetini dahada iyi görebiliyorum.
motoruna değer veren ve canı gibi bakan arkadaşlar yok değil.
bu arada motorum satılık değil

Bazı arkadaşlar motoru vitrinlik olarak görüp o şekilde kullanıyorlar anlaşılan.Böyle bir motora binip 5 senede 12000 km yapmak demek motora hiç binmemek demektir.Ben hergün işe gidip gelirken bile ayda en az 1200 km yapıyorum..))

motorbisiklet değilmiydi o :D
Biraz daha kaydırsa motorbisiklet olacak zaten :cherry:
+:bestmt:

( hem motosiklet net yazıp, hem de motorsiklet diyen akla şaşarım ben. yazdığını okumayan, okuduğunu anlamayan bir toplum yaratmayı başarmışlar :( )
katılıyorum hocam malesef :)

Birde bu tarz başlıklar daha çok satılan motorun reklamı amacıyla açılıyor yeni üyelik+ilk mesajlar+ilk konu

vay arkadaş ben nisanda aldım motoru 15000 km oldu ben mi çok kullanıyorum motoru yoksa siz mi az kullanıyosunuz!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ulaşım için arabamı, zevk için motoru kullanırım.
arabayla her yıl 50.000km den fazlasını deviririm.
motor ile yaklaşık 3000km hesabını yapın.

bu devirde 600cc ve üstündeki motorları ulaşım için kullanmak israftan başka birşey değil malum benzin fiyatı

ulaşım için 125-150cc motorlar gayet ekonomik.
600cc ve üstü motorda mecbur olmadıkça ulaşım yapmak bence fanatiklikten başka birşy değil
motora sadece deşarz olmak için,
gezi amaçlı binen biriyim.

motorsiklet camiasında
-hayatını motosiklete adamış yaşantısı motor olanlar (anlatmaya gerek yok hayatı motosiklet, sohbeti, işiyle modifiyesiyle herşeyiyle)
-iş durumundan dolayı motosiklet binenler (malum hayat şartları işinde ulaşım amaçlı kullananlar kuryeler vs.)
-ulaşım aracı olarak kullananlar (küçük cc motorlardan , scuter tarzı motor kulanan her kesim)
-öğrenciler var durumları karışıktır amaçları yoktur canlarının isteğine göre motora binenler
-motor hayatını okuyup üflemiş motoru olmayanlar (genelde karşısındakiyle alaycı vs olurlar, motor tamircileri eski yarışçılar, vs)
-maddi durumu müsait olup çeşitli sayıda motoru olanlar (binenler, binemeyenler var, yada motorsikleti pek beceremeyenler diyelim)
-kafe bar park vs ortamda sport motorunu park edenler (genelde motoru biblo gibi kullanıp, sesiyle çevreye rahatsızlık verenler)
-hem arabası hem motoruna binenler var (bunlar 3 çeşittir)
1-)arabası değerli olupta arabasına hafta sonu binenler,
2-)motoru değerli olupta motoruna hafta sonu binenler
3-)gezi veya çştli organizasyonlarda motora binenler, deşarz olanlar geri kalan zamanlarında arabasına binenler

işte ben en sonuncuyum yani :))

benim tespitlerim bunlar sizlerinde ilave etmek isteğiniz tipler varsa buyurun :)

@esemiyake
tamamen katılıyorum bende başlarda ulaşım için kullanıyodum işe gidip geliyodum ama artık sadece hafta sonları biniyorum ve daha çok keyif alıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar