600 cc Touring Tavsiyesi?

Ben diyorum. O depo giriş yeri ile NC nin lafı bile edilmemeli. 300 kilometrede bir bagajımı çözüp benzin mi alacağım? Yoksa benzin almayı düşünerek bagajımı mı yerleştireceğim? Motosiklet kullanmak zaten başlı başına zahmetli bir iş. Birde benzin almayı başımıza dert ediyor NC.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------

Büyük rezillik abi. BMW gibi yandan yapsaymış depo girişini. Çok mu zordu acaba.

Evet depo giriş yeri konusunda kesinlikle haklısınız,sırf bu sebepten çanta yaptırdım tek çantanın içerisine çadır mat vb.hepsini doldurup tek seferde bağlayıp çözüyorum.

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
Bütçeyi bilmem ama makina budur.
Aprilia Touareg 660

Motosikleti
Honda Crf250L
BMW F serisinin hepsinde yandan depo girisi kullaniyor sanirim, serviste gormustum eski bir F800'de. Yan canta kullanilirsa onda da kapanir bir miktar o da zorlar. Yine de NC'den iyi durum olarak.

evet F serilerinde yanda depo kapağı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

Evet depo giriş yeri konusunda kesinlikle haklısınız,sırf bu sebepten çanta yaptırdım tek çantanın içerisine çadır mat vb.hepsini doldurup tek seferde bağlayıp çözüyorum.

"sırf bu sebepten" dedirtmemesi gerekir Honda'nın. Ama durum ortada. Ben Tracer700 alırken NC'yi eleme sebeplerimden birisi o idi.

Bütçem 60-70 bin arası..
Sağolsun arkadaşların fikirleri önerileri doğrultusunda kendim için en mantıklı seçimi bulmaya çalışıyorum..
İbre sanki NC 750 X e doğru kayıyor..

nc750 x aldı arkadaşımız ama,buraya yazmamış bu şekilde tercihini yaptı ve mutlu memnun hayatına devam ediyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
En tuhaf bulduğum üye tiplerinden biri de bu arkadaş gibi yeni bir üyenin gelip soru sorması ve sayfalarca bizi tartıştırmasının ardından ortadan kaybolması. Madem Nc aldın, ne sebeple tercih ettin, söyle biz de aydınlanalım, açtığın konuya neden yazmıyorsun be güzel kardeşim?

Bu tip arkadaşların isimleri bence özel bir veritabanında biriktirilmeli, yarın öbür gün motosikletiyle sıkıntı mı yaşadı, foruma konu açtığında kendi kendisiyle başbaşa bırakılmalı.

Selamlar dostlar. Öncelikle bana taş gelmiş farkındayım :)
İşlerden dolayı bu aralar siteye uğrayamadım,ama nc alım sürecinde güzel dostlarla tanıştım, irtibat kurdum, onlarla sürekli iletişim haldeydim. Sitede sizleri başbaşa bırakılma gibi bir şeyi kabul etmiyorum..
Konu başlığına dönecek olursak; evet 2015 model nc 750 x aldım. Birçok arkadaşım nc lerin yol tutuşunun kötü olduğunu söylerken ben bunu çok hissetmedim; Üzerinde michelin road 4 lastikleri vardı. Lastik seçiminin önemli olduğunu bir kez daha anladım.
İkincisi artan maliyetler karşısında bakım onarım vs gibi servis ücretlerinin makul olduğu kanaatindeyim (diğer motorsikletlere göre)
Olumsuz tarafı yok mu? elbette var. Selesi çok kötü. 100 km de sonra ağrılar başlıyor :)
Üçüncüsü; vites devir aralıklarını tam olarak hala anlayabilmiş değilim; sanırım aralıklar biraz dar.. Tabi bu da yakıt tüketimlerni etkiliyor..
Dördüncüsü yakıt deposu artçı selesinin orada. Motoru full yüklediniz, arkanızda artçınız var, yakıt almanız zulum..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Selamlar dostlar. Öncelikle bana taş gelmiş farkındayım :)
İşlerden dolayı bu aralar siteye uğrayamadım,ama nc alım sürecinde güzel dostlarla tanıştım, irtibat kurdum, onlarla sürekli iletişim haldeydim. Sitede sizleri başbaşa bırakılma gibi bir şeyi kabul etmiyorum..
Konu başlığına dönecek olursak; evet 2015 model nc 750 x aldım. Birçok arkadaşım nc lerin yol tutuşunun kötü olduğunu söylerken ben bunu çok hissetmedim; Üzerinde michelin road 4 lastikleri vardı. Lastik seçiminin önemli olduğunu bir kez daha anladım.
İkincisi artan maliyetler karşısında bakım onarım vs gibi servis ücretlerinin makul olduğu kanaatindeyim (diğer motorsikletlere göre)
Olumsuz tarafı yok mu? elbette var. Selesi çok kötü. 100 km de sonra ağrılar başlıyor :)
Üçüncüsü; vites devir aralıklarını tam olarak hala anlayabilmiş değilim; sanırım aralıklar biraz dar.. Tabi bu da yakıt tüketimlerni etkiliyor..
Dördüncüsü yakıt deposu artçı selesinin orada. Motoru full yüklediniz, arkanızda artçınız var, yakıt almanız zulum..

Hayırlı olsun. Keyifli sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar