Süvarİ2 Katılım 10 Nis 2008 Mesajlar 786 7 Ocak 2009 #22 tebrikler kısa bi hayat öyküsünü okumuştum gerçekten zaferi hakediyor şampiyonluğa layık birisi varsa o da kenan diyorum
tebrikler kısa bi hayat öyküsünü okumuştum gerçekten zaferi hakediyor şampiyonluğa layık birisi varsa o da kenan diyorum
muratgergerli Katılım 15 Mar 2006 Mesajlar 3,510 7 Ocak 2009 #23 Bu gururu bana yaşattığın için sana teşekkürler KENAN SOFUOĞLU.. Bizimle bu sevinci paylaştığın için sana da teşekkürler Kenan'ım.. . Mert' Alıntı: En kötü yarışı böyle olur umarım tebrikler :cat: Genişletmek için tıkla ... :cat: :cat: :cat:
Bu gururu bana yaşattığın için sana teşekkürler KENAN SOFUOĞLU.. Bizimle bu sevinci paylaştığın için sana da teşekkürler Kenan'ım.. . Mert' Alıntı: En kötü yarışı böyle olur umarım tebrikler :cat: Genişletmek için tıkla ... :cat: :cat: :cat:
lijoluna Katılım 29 Eki 2008 Mesajlar 1,737 7 Ocak 2009 #25 helalll bee arkadakiler nalları toplayıp napacaklar onu anlayamadım :queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen:
helalll bee arkadakiler nalları toplayıp napacaklar onu anlayamadım :queen: :queen::queen::queen::queen::queen::queen: