600 cc nın kralı

yarışın en sonunda, 1. olduğunu kontrol ediyor ve finish çizgisini tek teker olarak geçiyor...

Bu hareketi yeter, bir Türk olarak göğsüm kabardı.

Helal olsun be doğru düzgün bir yarış pisti bile olmayan ülkeden 1. çıkıyorsa bu sadece Kenanın kendi başarısı.Başarılarının devamını dilerim.

bende polimik var sandım 636 tı diycektim hehe:mrgreen: kenan bir numara cnm :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harbii GURUR Duydumm be!!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2009 sezonu bekleyin arkadaşlar
geliyor hemde gümbür gümbür

Önümüzdeki sezonun geçen senekine göre iyi geçeceğine eminim.Fakat sonraki sezon Kenan kardeşimizin şampiyonluğundan eminim.Haydi hayırlısı.

bu yarısı canlı ızledım kenan bastan sona domıne ettı vallaha...allah zaval vermesın...

boy

@tororosso
portımıo yarışı 2008 ın son yarışı kenan sofuoğlu bıttı dıyenlere artık 600cc döndü başaraamaz dıyenlere kısa bır cevap
Bence sen yanlış anlamışsındır, kimse "Kenan artık bitti" demez. Kenan kendini ispatladı ve ne olursa olsun Supersport Dünya Şampiyonu oldu. Ancak ben 2008 sezonunda Superbike sınıfına erken geçtiğini, Supersport sınıfında en az üç sene yarışması ve daha fazla deneyim kazanması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Superbike, Supersporta göre çok daha zor. Motorlar çok güçlü olduğundan motora hakimiyet olayı çok farklı. Kenan bunun zorluğunu gördü. Tabi bu sınıfta yarışanlar da dünyanın en deneyimli, en iyi yarışçıları.

@bathu
bende polimik var sandım 636 tı diycektim hehe kenan bir numara cnm
Bu konuda polemik olmaz, 600cc nin kralı Kenan'ı da dünya şampiyonu yapan, ilk üretildiğinden beri şampiyonluğu hiçbir zaman diğer rakiplerine kaptırmayan (2003-2008 arası tüm senelerin şampiyonu) Honda CBR 600RR dır. Kawasaki ZX-636R zaten motor hacminden dolayı Supersport 600cc sınıfına giremiyor :mrgreen:

Son düzenleme:
helal olsun kenan'a....tebrikler inş. devamı gelir zaferlerinin.....:cat:

helal olsun Kenan ' a

adama en buyuk sevincleride huzunleride motordan yasadi..

Allah kolaylik versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar