600 cc motorla 50 bin km ye kadar trafiğe çıkmamak sonra çıkmak

Katılım
2 Eyl 2018
Mesajlar
19
600 cc motor almayı düşünüyorum araç olmayan geniş bir alanda 50 bin km ye kadar motoru kullanmayı öğenip trafiğe çıkıcam başıma bişey gelirmi
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
21 May 2018
Mesajlar
772
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin

değişik yapacam diyon
sen bilirsin
 
Katılım
24 Ağu 2016
Mesajlar
394
Trafikte mi öğrenirken mi?
50bin km. Trafiğe kapalı alanda. Ütopik geldi. Ehliyetin var mı? Daha önce motosikletin oldu mu? 50 bin km di mi ben yanlış görmüyorum.
 
Katılım
2 Eyl 2018
Mesajlar
19
araç olmayan boş bir yer eksiden pazar yeriydi şimdi bomboş orada örenene kadar sürmeyi planlıyorum çok ağır kaza yapabileceğim bir yer yok orada ufak sıyrıklarla atlatırım ekipmanlarımı aldım bi motor kaldı ekipmanların toplam fiyatı 18bin tl hiç birşey eksik değil
 
Son düzenleme:
Katılım
1 Eyl 2014
Mesajlar
251
hoş bir sedadan ibaret senin bu düşündüklerin,600 cc motosikleti boş alanda 50 bin kilometre kullanman imkansız,yıllarını hatta onlarca yılını alır bu bir,ikincisi 600cc 4 silindir makinayla yol yapmazsan motorun hararet yapar yapısı ve mekaniği gereği 4 silindir makinalar uzun yollarda rüzgarı yiyerek soğuyabilmesi için üretilmiştir boş bir arazide dakikalarca kullanmaya müsait değillerdir,üçüncüsü ise hayatında hiç motosiklet kullanmamış bir insan 600cc 4 silindir makinayı boş bir arazide evirip çevirip kullanamaz belki düz yolda bi 5-10 kilometre kullanabilirsin ama sınırları belli arazide sürekli döne dolaşa kullanamazsın,önce kendine 150-200cc bi makina al sonra çift silindir 250-500 arası bi makina ve ardından 600cc,dördüncü ve son olarak yerimi aldım buralar değerlenir,helva canı çekenler birazdan buraya dolar.
 
Katılım
14 Eyl 2013
Mesajlar
3,156
Kaç binde alıp 50 bine kadar kapalı alanda kullanacaksın.49 binde falan alacaksan amenna.Zaten 0 600cc kaldı mı ki piyasada.
 
Katılım
2 Eyl 2018
Mesajlar
19
motor pert olana kadar sürmeyi planlıyorum bütcem 50 bin tl sürmeyi öğrenince yenisini almayı planlıyorum
 
Katılım
1 Eyl 2014
Mesajlar
251
Kaç binde alıp 50 bine kadar kapalı alanda kullanacaksın.49 binde falan alacaksan amenna.Zaten 0 600cc kaldı mı ki piyasada.

Samsunda son 1 adet cb650f kalmış kampanyalı eski fiyattan,onun harici 0 4 silindir artık 50 bin liradan başlıyor.eskiden 50 bine 2 tane 1000 lik alınıyordu
 
Katılım
12 Şub 2015
Mesajlar
126
Hacı evden pazar yerine kadar çekiciyle falan mı götüreceksin yoksa o yolu da 50bine katalım mı ?
 
Katılım
1 Eyl 2014
Mesajlar
251
tavsiye istiyorsan eğer düşüncen çok saçma ve uygulanabilirliği yok ve hayatında hiç motosiklet kullanmadıysan al bi pulsar200 veya tnt25 öğrenene kadar canını çıkar sonra ne istersen onu al bu arada ehliyetin falan var mı bari?
 
Katılım
19 Kas 2017
Mesajlar
2,187
Trafiğe kapalı alana nasıl gidiceksin,ehliyeti alıp düşük cc al bence ara sokaklar daha tehlikeli hele istanbulda gaza gelirsen ölürsün öğrenemeden
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst