600 cc Motor Tavsiyesi

bak eraycim mesajima tekrar düzenleme yapmisdim. üsenmezssen oku okumazsan sana özet gecelim. bu arada verdigin motosiklet örnekleri tarih oldu.
Bır konu acacagın zaman, motosiklet net üyelerinin bilgilerinden ,tecrübelerinden faydalanmak istiyorsan yada fikir alisverisinde bulunmak istiyorsan, konuyu yeterince acmani tavsiye ederim. ki liseli sürtüsmeleri yasanmasin.

Bende genel olarak dragstar yada gs 650 düşünüyorum fakat pegaso fiyat olarak daha ucuz gibi geldi dragstara bi alternatifte bulamadım.
Ama en önemlisi chooper mı yoksa enduro mu kararda veremiyorum :)

Motor kullanmaya 1130cc Harley V-Rod ile başladım. 1 yıl sonra sattım BMW K1200S aldım. 1 yıl sonra çalındı yine K1200S aldım. Türkiye'de olsun yurtdışı olsun her fırsatta motor kullanıyorum. Türkiye içinde şunu farkettim ki kullanılacak tek motor türü var oda Enduro. Dümdüz asfaltta giderken birden yol çalışması çıkıyor karşına 3-4km toz toprak içindesin. Her motorla geçilebilir o yollardan, tüm yollar da o şekilde değil sonuçta ama, enduro her yolun motoru bence. O yüzdendirki R1200GSA aldım, 2ay içinde 8000km yaptım ve çok çok ta memnunum.

Bence:
Cruiser (Chopper): Havalı fakat kullanışsız, kıvrak değil, trafikte sıkıntı, uzun yolda (yol güzel ise) kullanması keyifli, bozuk yollarda kullanması tatsız

SS (Racing): Havalı, hızlı, akselerasyon ve adrenalin sevenler için birebir, şehir içinde trafikte 2 büklüm işkence gibi, curiser'lardan daha kıvrak fakat daha rahatsız, uzun ve güzel yollarda (otoban) zevkli, bozuk yollarda işkence

Enduro: Havalı, yeterince hızlı, her yolun motoru, dayanıklı, kullanması zevkli, şehir içinde rahat, sıkıldıkça dağa ormana gidip tozu toprağa katmak ayrı güzel, kıvrak

Ne alırsan al, severek al, kendin istediğin için al ve keyfini çıkar derim.

valla benm hiç tecrübem yoktu şuan r6 ya biniyorum....

afferin sana. taziye kısmında görmeyiz inşallah. yada en çok onlar hala bizimle kısmında görmeyelim seni

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:59 ----------

Enduro: Havalı, yeterince hızlı, her yolun motoru, dayanıklı, kullanması zevkli, şehir içinde rahat, sıkıldıkça dağa ormana gidip tozu toprağa katmak ayrı güzel, kıvrak

Enduro: Tipsiz, yeterince hızlı, her yolun motoru, dayanıklı, kullanması herkeze göre ya tatlı ya işkence, şehir içinde boyu 1.80 den uzun olana rahat, kıvrak falan değil SS bi motor trafikte daha kıvrak.

enduro kullandığın için sana öyle geliyoda bunlarda benim tarafsız gerçeklerim herkez enduro kullanamaz.

not: boyum 1.87:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 ----------

Bende genel olarak dragstar yada gs 650 düşünüyorum fakat pegaso fiyat olarak daha ucuz gibi geldi dragstara bi alternatifte bulamadım.
Ama en önemlisi chooper mı yoksa enduro mu kararda veremiyorum :)
sana çok büyük bi tavsiye sakın kaçırma modeli nedir bilmiyorum şuan kadıköy kawasaki Z motonun içerisinde bi chopper var. 2006 model ve SIFIR daha hiç kullanılmadı depoda kalanlardan bi model. Fiyatı şuan zararına satılıyor 600lük alabilceğin bir motor fiyatına falan hemde ve oraya gidip özgenç beye beni Kefe yolladı dersen dahada iner sana. 1200 lük bi chopper olması gerek ve gerçekten kaliteli bi aletti. (chopperden anlamam kaliteden anlarım) bence bi bakmalısın kimse orda olduğunu bilmiyo.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:05 ----------

Bu Çok Doğru Bence..Sen kendine hakim olmalısın..Elinin ayarına dikkat edersen birşey olmaz diye 'DÜŞÜNÜYORUM'.

işte bu yüzden forumdan uzaklaştırıldın sanırsam :p:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar