600 cc Motor Tavsiyesi

Selam arkadaşlar şafak 17 gelince en az 600'lük bi makina düşünüyorum.
Askere gelmeden önce 2 yıl mondial zn 125 scooter kullandım.
Sizce ne almalıyım?

Scooter ile vitesli motor bir değildir. Özellikle motor hacmi 250cc den fazla ve ilk kez vitesliye başlanacak ise tehlike yaratabilir. Yeterli tecrüben varsa Racing istiyorsan R6 yoksa GSR 600 tavsiye ederim.

ben 200 cc lik chopper kullandım 1.5 yıl kadar. şimdi arkdaşın er-5 ini kullanıyorum arada. inan rancing olmamasına rağmen güçlü bir motor ve geçende az kalsın patş çekti motor komlpe oynadı. düşürecektim. sen birde rancing diyorsun alaacam diye. aman dikkat derim yinede.

ben 200 cc lik chopper kullandım 1.5 yıl kadar. şimdi arkdaşın er-5 ini kullanıyorum arada. inan rancing olmamasına rağmen güçlü bir motor ve geçende az kalsın patş çekti motor komlpe oynadı. düşürecektim. sen birde rancing diyorsun alaacam diye. aman dikkat derim yinede.

Yukarıda racing yazmıyo dostum.
Chooper veya enduro arasında kaldım
Enduronun ileriye dönük daha mantıklı olacağını biliyorum ama yaşayamadığım chooper heyecanınıda görmezden gelemiyorum
Acaba chooper geçiçi bir heves mi :silent:

pardon dostum. ama sende sadece 600 cc yazında direk aklıma rancing gitti. ve 3. mesajda arkadaş ta r6 veya gsr 600 yazında enduru yada chopepr aklıma gelmedi hiç.

bu konular defalarca kez açılıyor...dostum 125 ten 600 e geçilmez.. zararlı çıkarsın.kolun bacagın kırılır sakat kalırsın.. ölürsün ... umarım açık ve net olmustur..

bu konular defalarca kez açılıyor...dostum 125 ten 600 e geçilmez.. zararlı çıkarsın.kolun bacagın kırılır sakat kalırsın.. ölürsün ... umarım açık ve net olmustur..

Tamamda nereden biliyorsun ne kadar tecrübem olduğunu?
Klasikleşmiş kademe atlama oyunlarını mı oynamalı herkes yani?
Bir insan motosiklet kullanıcaksa önce 50 sonra 125 sonra 250 diye mi gitmeli?
Ben kendimi bilmedikten sonra 125 cc olsa ne yazar?

bu racing sevdasini anlamiyorum ben. hava atmak icin alicaksan 1ooo cc tavsiye ederim sesi daha gürdür , 600 alirsanda sesi biraz daha incedir ama yirtarcasina ses verir.
neye göre tavsiye istiyorsun eraycim, bütün 600 ss ler iyidir hosdur hatta 0 hata denecek kadar hatasiz calisirlar , cünkü high tech motorlardir yaris motorudur hepsi ,adi üstünde. Acikca söylüyorum race motosikleti yarisacaksan al derim ben. yoksa sesiyle görüntüsüyle hava atmaktan baska (hayati tehlikeden bahsetmiyorum bile tr sartlarinda) hicbir ise yaramayan bir motosiklettir. Ha race sevdan vardir bisey diyemem karismak bize düsmez o zaman hevesini körlicek daha akilli uslu biseyler al, ninja250, gt250,r125,rs125 birsürü motor var senin adrenalini hoplaticak emin ol. hele hele mondialden sonra.

pardon eray kardesim, chooper mevzusunu belirtmedigin icin dogal olarak herkezin akli ss ye gidiyor elbet, korkar oldu cogu kisi artik.
chooper larin hepsi güzel bende begeniyorum. 600 cc de honda shadow hesapli , dragstar yakisikli. suzukilerin 600 leri cok eskidi. kararini sen verirsin artik. ama ben dragstar diyorum.

Son düzenleme:
Tamamda nereden biliyorsun ne kadar tecrübem olduğunu?
Klasikleşmiş kademe atlama oyunlarını mı oynamalı herkes yani?
Bir insan motosiklet kullanıcaksa önce 50 sonra 125 sonra 250 diye mi gitmeli?
Ben kendimi bilmedikten sonra 125 cc olsa ne yazar?

Bu Çok Doğru Bence..Sen kendine hakim olmalısın..Elinin ayarına dikkat edersen birşey olmaz diye 'DÜŞÜNÜYORUM'.

sağ sağ saaağ sol sağ...
karşiki dağlar geliyo komandolar...
esmer kumral sarışın farketmez piyadeler affetmez...

sen şimdi bir süre bunlarla silahlı silahsız hareketlerle filan ilgilen motor işine sonra bakarız...

hayırlı teskereler...

bu racing sevdasini anlamiyorum ben. hava atmak icin alicaksan 1ooo cc tavsiye ederim sesi daha gürdür , 600 alirsanda sesi biraz daha incedir ama yirtarcasina ses verir.
neye göre tavsiye istiyorsun eraycim, bütün 600 ss ler iyidir hosdur hatta 0 hata denecek kadar hatasiz calisirlar , cünkü high tech motorlardir yaris motorudur hepsi ,adi üstünde. Acikca söylüyorum race motosikleti yarisacaksan al derim ben. yoksa sesiyle görüntüsüyle hava atmaktan baska (hayati tehlikeden bahsetmiyorum bile tr sartlarinda) hicbir ise yaramayan bir motosiklettir. Ha race sevdan vardir bisey diyemem karismak bize düsmez o zaman hevesini körlicek daha akilli uslu biseyler al, ninja250, gt250,r125,rs125 birsürü motor var senin adrenalini hoplaticak emin ol. hele hele mondialden sonra.

Ben 600 cc SS istiyorum diye bişey yazdığımı hatırlamadığımı söylemiştim dostum.
Konuyu okumadan neden mesaj yazıyosunuz anlamış değilim :pr:

Ben 600 cc SS istiyorum diye bişey yazdığımı hatırlamadığımı söylemiştim dostum.
Konuyu okumadan neden mesaj yazıyosunuz anlamış değilim :pr:

millete suç atma. sadece 600 cc yazmışın. 600 cc den de millet rancik anlar. bana kaç tane 600 cc cruiser ve enduro sayabilirsin.
ama rancinklerin hepsi 600 cc.
ilk mesajını düzelt. açıklayıcı yaz

Madem enduro veya chopper istiyorsun. Enduro olarak F650 GS ya da Transalp, Chopper olarak Dragstar önerebilirim.

Yamaha xt600 Honda xl600 Honda vlx600..
Neyse bu kadar yeter sanırımda siz sadece başlığa bakarak mı mesaj yazıyosunuz yoksa başlıktan başka konuya ne yazmışım derdim ne onada bakıyomusunuz?
Bu arada rancing değil dostum racing :)

Sizde sadece başlığa bakarak yorum yazmasaydınız dostum..
Hem boşuna yazmış oluyorsunuz hemde tartışma ortamı oluşturuyorsunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar