bu racing sevdasini anlamiyorum ben. hava atmak icin alicaksan 1ooo cc tavsiye ederim sesi daha gürdür , 600 alirsanda sesi biraz daha incedir ama yirtarcasina ses verir.
neye göre tavsiye istiyorsun eraycim, bütün 600 ss ler iyidir hosdur hatta 0 hata denecek kadar hatasiz calisirlar , cünkü high tech motorlardir yaris motorudur hepsi ,adi üstünde. Acikca söylüyorum race motosikleti yarisacaksan al derim ben. yoksa sesiyle görüntüsüyle hava atmaktan baska (hayati tehlikeden bahsetmiyorum bile tr sartlarinda) hicbir ise yaramayan bir motosiklettir. Ha race sevdan vardir bisey diyemem karismak bize düsmez o zaman hevesini körlicek daha akilli uslu biseyler al, ninja250, gt250,r125,rs125 birsürü motor var senin adrenalini hoplaticak emin ol. hele hele mondialden sonra.
pardon eray kardesim, chooper mevzusunu belirtmedigin icin dogal olarak herkezin akli ss ye gidiyor elbet, korkar oldu cogu kisi artik.
chooper larin hepsi güzel bende begeniyorum. 600 cc de honda shadow hesapli , dragstar yakisikli. suzukilerin 600 leri cok eskidi. kararini sen verirsin artik. ama ben dragstar diyorum.