600 cc motor almak

ben de hak verdim arkadaşa şimdi belki kısnkanıyorumdur . Ben binemiyorum öyle. Özellikle 200 le giderken kasksız kullananlara çok özeniyorum. ama bu da kullanamaz öyle sanmıyorum. Kullansa video atar. Bakın 200 le arabaların arasında slow don yapıyorum hem de kasksız diye. Valla fena rezil olurum öyle şeyler yapsa.
Çocuk ile dalga geçmeyin.

R6 çok yakıyor 600RR al dostum hem parçası daha ucuz. Burdakileri de boşver onlar 600 lük alamadıkları için sen de binme diye kötülüyorlar. Sen al büyük makine, kask al bitane de tak koluna kaskı sonra çık sokaklarda mekan önlerinde ara gaz çeke çeke git çok şekil oluyor.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Buraya ladar tum yorumlari okudum, yapim geregi dalga gecmek bana zevk vermez o yuzden ben dalga gecmem. Eger karsidaki adam sacmaliyor ise ve yanlislar yapiyorsa once bunu dile getirir sonra istegime gore onun sorusunu cevaplarim.

Simdi ben mct250, cbf150, tvs apache ve bir kac tane cinli motor kullandim sadece. Aralarinda en agiri mct idi ama agirlik surer iken pek sorun olmaz acemi olsan bile.

600cc istiyorsun arkadasim, peki 600 istemenin sebepleri ses+gorunum+hiz uclusuyse naked yada ss kasa motorlara bakacaksin ve 4 silindirli modellere bakacaksin.

Yani uygun fiyata hyosung 650gt bulabilirsin belki fakat cift silindir ile o bekledigin ses gelmeyecek.

Bu arada ben su anda 15 civari param olsa ikinci el gsr 600 alirdim, istersen bak videolarina biraz izle nasil motor diye.

Ben motor onerisi icin konusmam cunku zevk benim ve motoru nasil kullanacagimi bile bilmezler.

Halbuki mevcut motorumda ben tum yollarimin virajlarinda maksimum guvenli hizi ezberledim bile, yagmurda ayri kuru havada ayri tabi.

Motoru aldiginda uzun bir sure alisma sureci yasayacaksin hatta motorda yumurta tasiyormus gibi sursen senin icin iyi olur. Alistiktan sonra zaten bunu farkedeceksin, gaza gelme yeter.

Olmek icin 600cc motora gerek yok, al benim 150cc motor 120 km hizi geciyor al carp bir.yerlere zaten olmen garanti.

Ben 600 cc yi çoktan aldım arkdşlar bu akşama %90 çıkacak. Buna yönelik tavsiyeler verin.

Güle güle bin kardeşim,
Allah kaza bela vermesin, ancak motorsiklet hakimiyetin zayıfsa debriyaj konusunda fazla tecrüben yoksa ilk olacak şey gazı açık unutup motoru bırakmak olacak ki ben olmasını istemem sana abi nasihati ! anneni de babanı da üzme arkandan sadece onlar ağlar !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar