benim yarı otomatik 100 cc motorum geçen hafta çalındı. 6-7 aydır kullanıyorum. şimdi 600 cc almak istiyorum bu hafta falan. ne diyorsunuz bu fikrime?
ALMAYIN......
Al kardeşim içinde kalmasın.. Boşver yorumları.Kendi çapınızda dalga geçmeye çalışıyorsunuz da ben buraya makalede yazardım ama hanginiz ne eğitim seviyesinde nerden bilebilirim? Bir,iki tane düzgün yorum gördüm, gerisi boş laf. Evet ben bu motoru ciddi ciddi almayı düşünüyorum ve alacağım. Normalde yapmam ama aldığım zaman video atarım.
Kendi çapınızda dalga geçmeye çalışıyorsunuz da ben buraya makalede yazardım ama hanginiz ne eğitim seviyesinde nerden bilebilirim? Bir,iki tane düzgün yorum gördüm, gerisi boş laf. Evet ben bu motoru ciddi ciddi almayı düşünüyorum ve alacağım. Normalde yapmam ama aldığım zaman video atarım.
Duz yolda büyük ve güçlü bir motosikleti 15 yaşında çocukta kullanabilir.Kendi çapınızda dalga geçmeye çalışıyorsunuz da ben buraya makalede yazardım ama hanginiz ne eğitim seviyesinde nerden bilebilirim? Bir,iki tane düzgün yorum gördüm, gerisi boş laf. Evet ben bu motoru ciddi ciddi almayı düşünüyorum ve alacağım. Normalde yapmam ama aldığım zaman video atarım.
2015 yılinda konu açıp aşağıdaki yazıları yazmışsın.benim yarı otomatik 100 cc motorum geçen hafta çalındı. 6-7 aydır kullanıyorum. şimdi 600 cc almak istiyorum bu hafta falan. ne diyorsunuz bu fikrime?
Arkadaşlar 1.5 aydır 100cc lik yarı otomatik bir motor kullanıyorum. değiştirmek istiyorum bu 2 motor arasında kaldım. hangisini önerirsiniz ?
yakıt tüketimi 5 litreyi geçiyomu? %90 r25 alıcam
şimdi debriyajlı felan hiç kullanmadım sorun yapar mı ? hergün 40 km okula gidip gelicem eylülden sonra onuda göz önüne aldım
Peki 1.5 ay 100 cc yarı otomatikten sonra direkt buna geçmek dogrumudur? Alisacagima inanıyorum gerçi ama.
2015 yılinda konu açıp aşağıdaki yazıları yazmışsın.
2 yıl sonra da gelip fakirmisiniz beyinsiz mi diye soruyorsun.
Biz de sana soralım.
Yalancı mısin yoksa trol mü?