600 cc motor almak

Yazılanların hepsini okudum, adama haksız yere yükleniyorsunuz.

Adam 1(bir) kere bile ben zenginim dememiş, ama 'o arabayla bir de kendine zengin mi diyorsun' , 'vay sen kendini zengin mi sanıyorsun' , 'sen kimsin' , 'zengin öyle olmaz' minvalinde laflar edilmiş, çok ilginç gerçekten.

100cc motosiklet kullanan-kullanmış herkesi de garibanın önde koşturanı sanmak farklı bir algı, ön yargı.

Onu bunu geçelim de, okuduğum kadarıyla olay namus davasına dönmüştür şu aşamadan sonra. Yani konuyu açan kardeş; sen 600cc motor alıp kendi adına ruhsatıyla bunu dediğin gibi 'video çekerek' ispat etmediğin takdirde bu kadar kişi otomatikman haklı konumuna geçecek, alır ve ispat edersen herkese lafını yedirmiş olacaksın.

Hadi bakalım hodri meydan, iyi olan kazansın.

Ya fakirler susun artık.Adam zengin abi.Ispatladıda bunu.Zenginim demedi inanmadınız 600lük alabileceğine bakın ne oldu şimdi...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şirokkosu olana kızlar teklif ediyormuş. Hatta resim atan,ispatlayan daha makul diyorlar.

Hocam bu iş para meselesi değil, tecrübe meselesi 100 cc nin yapamadığı hızı 1. viteste 1.5 e katlıyor 600cc ler. haa 600cc olan crusier tarzı bir motor ise ve kas gücün varsa 600cc crusier kullanabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum hoşuna giden özel bir motor varsa isterse 1500cc olsun yine de al. Ama illa 600cc ile sınırlama kendini. Çok tecrübeli değilim ama çok tecrübeli insanlarla çok konuştum bu olayı, uzun yol motorları dışında 600cc ve üzeri motor almayı gereksiz görüyor hepsi.(cruiser/chopper konu dışı tabi). Gerek yok yani. Tabi dediğim gibi, özellikle bir motorsiklet çok hoşuna gidiyordur, 600cc'dir, al o zaman affetme. Denemeden de anlayamıyor insan ama. ben cüsseli olduğum için başlangıcı 400cc ile yapmıştım, hiç tam performansında kullanamadım mesela. 250cc olsaydı da iş görürdü diyordum hep, sonra da sattım zaten.

Sizin eğitim seviyeniz ne acaba? Genellikle eğitim konusunda kompleksli kendini tam geliştirememiş insanların soracağı bir soru sormuşsunuz. Bir yazın bakalım anlayalım gerçekten Einstein mısınız, yoksa Koç Üniv. Yönetim conconu mu? :D

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi: Saçmaladığınız tüm mesajlar silinmiştir
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
Şikayetleriniz için tıklayın

600 cc kullandığın motordan sonra küçük gelecektir. 900-1000 cc arası bakman gerek.

çok fena ifşa:)
2015 yılinda konu açıp aşağıdaki yazıları yazmışsın.
2 yıl sonra da gelip fakirmisiniz beyinsiz mi diye soruyorsun.

Biz de sana soralım.
Yalancı mısin yoksa trol mü?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------

bu ne görgüsüzlük ya. Şu forumda şu an banlanmayacağımı bilsem bunu eşşekten düşmüşe çeviririm de neyse...
Bak arkadaşım. Bu hesap bartından bir arkadaşımın şuan kendisi r25 kullanıyor. bende 98 cc lik bir motor vardı. onda da benzeri bir motor vardı ve sattı. Şuan arabam var ama mootr da alacağım. ismim duha alan https://i.hizliresim.com/7NBmnL.jpg bu da arabam mersinde yaşıyorum. plakamın baş harflerinden çıkar zaten. 1.4 tsi highline dsg modelinin suan kaç tl olduguna bakabilirsin. bu parayı veren biri 600cc motor mu alamicak?

kardeşim. 100 cc den sonra 1000 cc iyi gider. çekiyosun altına cbr 1000rr, basıyosun gaza. bu kadar. viraja giremeden dümdüz gidersin artık

not: kardeş sanırım sende çoklu kişilik bozukluğu olabilir. Kendin bişey diyip kendine cevap falan vermişsin hatta kavga etmişsin kendinle sıkıntı büyük:))
o araba scirocco mu ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

ben mondial kullanıyorum bu arada çok fakir sayılır mıyım? umut var mı?

alabilirsin. Tabiki eğitimini aldıktan sonra.Bir motosiklet eğitmeni şöyle demişti.Bir tabanca bi serserinin elindede tabanca bir polisin elindede.Ama biri eğitimli .Eğitim olduktan sonra kullanabileceğini düşünüyorum.Ben yamahadan 3. eğitimi aldım.Mutluyum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar