250cc neyınıze yetmıyorda 600 1000cc alıyonuz, sahınde araba ferrarıde(bmw mersedes audı neyse artık) araba, amac a noktasından b noktasına gıtmekse alın sahını gıdın ferrarıde nıyeymıs zaten sehırde kullanamıyorsunuz.
Iphone 7 de telefon nokıa 3310 da amac haberlesmekse 3310 neyınıze yetmıyor dınımız ne dıyor ısraf haram ıphone 7 ye ne gerek var, zaten telefonun sundugu ozellıklerın hepsını kullanamıyorsunuz.
Tarhana bulgur var aksam neyını begenmıyorsunuz bamyanın kılosu olmus 15 mılyon vıkvıkvık.
Adasdas neyınıze yetmıyor oda ayakkabı adıdasta ayakkabı, ne gerek var o kadar para vermeye? Hebele hubele...
Bız nıcın boyle bır mılletız ya, dogru veya yanlıs her turlu seyı neden sorguluyoruz? Sımdı ben cıkıp 125 250cc motor mu olur ya motor dedıgın 600cc den baslar 4 sılındırden asagı motor alınmaz, 100 beygırden az motorla baslamayın yazıktır trafıkte araba sollayamazsınız atak olmanız lazım kamyonlar ezer sızı desem, benı taslarsınız. Sese merakı vardır adamın, gıder 4 sılındır makına alır, tır sevıyodur kırkayak falan, gıder zzr1400 alır hayabusa alır, ben tır sevıyodum bu benzıyodu bunu aldım der cevap dahı veremezsın. Zevklerın tartısılamayacagını ne zaman ogrenecez. Hobı degıl mı bu? Ooo ne bıcım hobılerın var ya napıyon o motoru sehırde kullanamazsın kı mı dıyecez 600cc ustu motora bınenlere? Sanane derse ne cevap verecez? Cok enteresan meraklarımız, cok sacma dusuncelerımız var. Inanın boyle sacma sapan seylerı dusunmek yerıne yanı bunu dusunmeye ayırdıgımız vaktı calısmaya ayırsak, herkes hayalındekı motoru daha kısa surede alır. Her gun boyle gereksız seylerı dusunmek yerıne ıs guc proje dusunsek, sahane gırısımler bıle yapabılırız. Ama mıllet olarak baskalarının yaptıgını alıp, ele gune hava atmazsak eksık kalırız.