600 cc le başlamayı düşünüorum suzuki gsx65 düşünüorum ne dersniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yine kulaktan dolma bilgiler...:pr: 600cc ile neden başlanmaz sorusuna tek cevap motoru çok yorarsın olur..yoksa git bu işin eğitimini al (honda eğitim)fln orda 2 kur bitir sonra git kullan bişey olmaz sadece motoru çabuk bozarsın hepsi o olur..eğer kaybedicek çok şeyi olan büyük cc kullanmasın yerine motor kullanmasın demek daha doğru olur burası türkiye.... tabiki bu sölediklerim kişinin yeteneği ile doğru orantılıdır.

özet olarak,buradaki tavsiyeleri gözardı etmeden çoğunluğun önersi yönünde karar vremen en doğrusu olacaktır. yani küçük cc ile başla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
600 lükle başla, hatta 1000' likle başla ama artçı olarak başla, zaten indikten sonra doğru kararı vericeksin :wiinkk:

süpersin yaa, gerçekten harika fikir, arkadaşımız 600cc lik bir alette artçı olursa demek istenilenleri daha iyi anlar.Kullanan şahıs da deli olmaya görsün .Belki motosiklete binmezsin bir daha:mrgreen::p

dostum madem motoru sen kullaniyon her türlü güç elimin altinda dursun ben kullanmam diyosan 600 de az gelir 1000lik al cok güzel makinalar thy ile yarişirsin paranda varsa 1000RR al ama allah muhafaza artislik neyin yapmaya çalişirsan altinda böyle bi makine varkende hava atmadan olmaz bence secim senin 1000RR:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar