Bu konuyu okuduktan sonra merakımdan biraz araştırdım, şuanda kullandığım motosiklet 250CC ( başlangıç olarak bu motor gücünde ki bir motosikleti tercih ettim ). Herkesin söylediğine göre bir süre sonra bu kapasitede ki motosiklet benim için az gelecekmiş ki ben inanmıyorum çünkü 250CC motosikletin yaptığı hız bile bazen beni korkutmaya yetiyor ne kadar da kullansam da
Eğer oldu da bir gün geldi ve 250CC yetersiz kalmaya başladı ve yükseltme düşündüm, 600CC gözüme şuanda o kadar büyük kapasiteli bir motosiklet gibi geliyor ki tahmin bile edilemez ( çevre yolunda kullanıyorum motosikleti iş - ev arası, bu durumda 250CC yeterli oluyor bana ) 500CC sanırım yine 600CC' ye yakın diye düşünerek malum bir kaç internet sitesinde aceba 250 - 600 arasında ki CC 'ye sahip olabilecek SS motor var mı diye baktım bir türlü göremedim. Acaba bu kapasitede üretilmiş bir motosiklet var mı?
Hep 250 - 500 - 600 - 700 - 1000 hani 250 'den sonra direk 500 yada 600 'e geçmek biraz korkutucu benim için, bu belki şuanda böyle ama ilerleyen süreçte de değişeceğini düşünmüyorum. Kademeli kademeli geçiş, bana daha güvenli geliyor.
Eğer bu tarzda motosikletler var ise marka model söylerseniz de memnun olurum, teşekkürler.