600 cc den 1000 cc ye geçişş

sizler için bir video çekecegim :) canlı şahidimde hüseyin olacak .) istiyen olursa mersinde misafirim olabilir buyursun...

Bugüne bugün tam 6 ay ( dile kolay ) tecrüben var. Seni 1000 lik kesmez , sen 2000 lik al..

ben bilinçli bir kullancıym kendime fazla güveniyorum bndan kaynaklanıyor olabilir. yada benm saglık sorunlarm var zaten ölümü pek umursamıyorum zaten :)
1000 lige geçmesemde motordan tamamiyle vazgeçecem spor bi araba olacak ama gönlüm hep motor diyor.

Sevgili uye sen bilincli bir kullanci filan degilsin. Bu konuda egitim sahibi bile degilsin , sakina tutup ta kendini egitim almislar ile ayni kefeyede koyma.

Seni ne ezmek nede kizdirmak icin sert yaziyorum, seni uyarmak icin bunu yaziyorum.

Su anda aklinda olan tek sey daha hizli gitme. Saglik sorunlarin yuzunden yasama sevincini kaybetmis isen , sirf buna inat intihar amacli motor kullanacak isen , lutfen ne bu motora bin nede olum haberini bu siteye tasi.

Cunku bence bu potansiyel bir cinayet durumundan baska bir sey degil.

Sen hayatina deger vermiyorsun diye ,dikkatsiz ve umursamaz surus sergiler iken

bir yaya ya , yada bir hayvana carpip onu oldurdugunde ne olacak?

Kendini canina saygin yok ise, git otonazi yaptir . Ama senin hayatinin risk tatmin yeri 70 milyonun seninle paylastigi asfal degil.

Eger elestiri duymak ile sorunun var ise bu site cidden sana gore bir yer degil. Yanlis yerde oneri ariyorsun. Git ne istiyor isen onu yap.

Ama biz bu sitede insanlar kurallara uysun , gitsinler egitim alsinlar, Hiz yapmasinlar diye ugrasirken gelip te boyle bir sekilde baslik acman hic hos degil

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elestiri yapmayin demissin.
Ben nacizhane fikirlerini söylemek istiyorum yinede.
Gerisi sana kalmis..

Sevgili dostum 2-3 ay kullandigin motor sana tecrübe kazandirmaz.
Hatta 5-6 ay kullandigin motor bile sana tecrübe kazandirmaz.
O gecen zaman zarfi sadece sana kullandigin motora adepte olmani sağlar.
Tecrübe bam başka bi oluşumdur.
Hatta benim anlayışıma göre ''Tecrübe limitlerini bilmektir..''
Biz bu değerlendirmeleri kullandığımızın motorun zaman zarfına göre değilde, yaptığımız kilometrelere göre değerlendirelim.

2-3 ay içerisinde yapmiş olduğun kilometre en fazla 5000-10,000 arasi değişir.
Buda yukarida bahsettiğim gibi sadece senin bu motora adapte olmani sağlar.

Eleştiri istememişsin.
Fakat taktir edersen forumlarinda amaci bu.
Herşey gönlünce olsun...

gez

aslında 1000 ligi istememim sebebi daha agır daha kolay hakimiyet saglıyabilirm diye istiyordum ve özellikle sesi için. bu arada r6da tek teker yapıyorum. ve motorun üstünede çıkıyorum bazende arka tekeri kaldırıyorum. ya ben fazla yetenekliyim. yada bu iş çok büyütülüyor. ben mersindeyim istiyen herkes burada misafirim olabilir

bence yamaha r 6 'yı satma , en hızlı makine olan bmw s 1000 rr al . ikisine aynı anda bin tek teker yap ne de olsa üstün yeteneksin. arkadaşlar böyle çoluk çocuklara cevap yetiştirmeyin vaktinize yazık .

ya nie herkez art nietli... şimdi bu kardeş 1000 cc kullanamazmı onumu demek istiyoruz

Sen İçinde olan(Acaba yaparmıyım) Sorusunu bize eleştiri hakkı tanımadan

Olumlu konuşup korkunu yaparsın diye mesajlarımızla yenmek derdindesin..

tek tekermiş falanmış filanmış bunlar herkezin yaptığı şeyler yetenek bunla ölçülmez..

Bence bekle kullan 600rr ile yat kalk yao bişeyler sora tekrar düşün

aha bak benim kadrandan bir örnek ..

mesela 1000 cc beni çok fazla etkilemiyo .. dijital takometre yok 299 du acaba 300 oldumu falan .. tuhaf geliyobana . 5. vites bi bakıyorum lanet makinma 320lerde geziyo .. lık bi vites yukarı .. alahallahh ( lık lık die geçiyo benim vitesler )

Not: 340 ibreden sonra bi çizik daha var .. kadranda :)

yannnn sıııınnn :)

bir filmde duymuştum insan IŞIK hızına ulaştığı zaman mutlu olacakmış diye aradığınız bunu ?

kullanır canım kullanamaz olurmu :) ama 2-3 ay sonra gene konu açacak
1000cc den Y2K ya geçiş diye :)

y2k bedava verseler binmem.. gereksiz.. hız estetik olan makinayla yapılmalı yoksa kesekagıdı geçir her kadın güzeldir :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:04 ----------

bir filmde duymuştum insan IŞIK hızına ulaştığı zaman mutlu olacakmış diye aradığınız bunu ?

ışık hızını bilmemde bukadar hız kafi . benim derdim daha nekadar hızlı bu kaddar hıza çıkabilirim.. turbo takma niyetim bundan :D

Geç bile kalmışsın,
benim motosiklet tecrübem sadece 500 km !? ama ben şimdiden R1 bakmaya başladım :)

kardeş sen 6 ay kadar öyle dandik motorlarda çürütmüşsün avuçlarını nasır tutmuştur senin avuçların şimdi kendine bi f16 al motor falan kesmez seni 6 ay ne demek yaa bir insan o kadar çok motor süremez . bir abi vardı öz abim gibi severdim 1 buçuk sene kadar rx135 king sürdü sonra herkeze danıştı 1000 cc alcam diye motorcular 3-5 tane çelişkili soru sordular hiç birine düzgün cevap veremedi motorcular sakın alma 1 sene bizimle takıl öğren dediler dinlemedi dik kafalılık yaptı aldığı gün gece kamyona arkadan girdi sakat kaldı şimdi annesi babası bakıyor o abiye tekerlekli sandalyede geziyor.. eminim o abi senden daha çok anlıyordur motordan ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar