ben bilinçli bir kullancıym kendime fazla güveniyorum bndan kaynaklanıyor olabilir. yada benm saglık sorunlarm var zaten ölümü pek umursamıyorum zaten

1000 lige geçmesemde motordan tamamiyle vazgeçecem spor bi araba olacak ama gönlüm hep motor diyor.
Sevgili uye sen bilincli bir kullanci filan degilsin. Bu konuda egitim sahibi bile degilsin , sakina tutup ta kendini egitim almislar ile ayni kefeyede koyma.
Seni ne ezmek nede kizdirmak icin sert yaziyorum, seni uyarmak icin bunu yaziyorum.
Su anda aklinda olan tek sey daha hizli gitme. Saglik sorunlarin yuzunden yasama sevincini kaybetmis isen , sirf buna inat intihar amacli motor kullanacak isen , lutfen ne bu motora bin nede olum haberini bu siteye tasi.
Cunku bence bu potansiyel bir cinayet durumundan baska bir sey degil.
Sen hayatina deger vermiyorsun diye ,dikkatsiz ve umursamaz surus sergiler iken
bir yaya ya , yada bir hayvana carpip onu oldurdugunde ne olacak?
Kendini canina saygin yok ise, git otonazi yaptir . Ama senin hayatinin risk tatmin yeri 70 milyonun seninle paylastigi asfal degil.
Eger elestiri duymak ile sorunun var ise bu site cidden sana gore bir yer degil. Yanlis yerde oneri ariyorsun. Git ne istiyor isen onu yap.
Ama biz bu sitede insanlar kurallara uysun , gitsinler egitim alsinlar, Hiz yapmasinlar diye ugrasirken gelip te boyle bir sekilde baslik acman hic hos degil