CBR 1000 rr birde bodis egzos ohh tamam :cherry:

Adrenalinin bağımlılık yaptığı kanıtlanmıştı :queen: Sakin ol asfalta yazık,sevdiklerine yazık
aha bak benim kadrandan bir örnek ..
mesela 1000 cc beni çok fazla etkilemiyo .. dijital takometre yok 299 du acaba 300 oldumu falan .. tuhaf geliyobana . 5. vites bi bakıyorum lanet makinma 320lerde geziyo .. lık bi vites yukarı .. alahallahh ( lık lık die geçiyo benim vitesler )
Not: 340 ibreden sonra bi çizik daha var .. kadranda
yannnn sıııınnn![]()
Adrenalinin bağımlılık yaptığı kanıtlanmıştı :queen: Sakin ol asfalta yazık,sevdiklerine yazık![]()
bu saatten sonra sakin olamam benkahrolsun 1000 ve düşük cc
rabbim bana bir zzr1400 nasib eder inşallah
aslında 1000 ligi istememim sebebi daha agır daha kolay hakimiyet saglıyabilirm diye istiyordum ve özellikle sesi için. bu arada r6da tek teker yapıyorum. ve motorun üstünede çıkıyorum bazende arka tekeri kaldırıyorum. ya ben fazla yetenekliyim. yada bu iş çok büyütülüyor. ben mersindeyim istiyen herkes burada misafirim olabilir
1000 lik al, yetmezse 2000 lik al, 2000 lik yoksa 2 tane 1000 liği al yan yana koy
yenilsin içilsin, meblağ mühim değil ::cheeeeer
İster R1 ister 1000RR al ama bundan önce git eğitim al. Eğitim derken sadece motor eğitimini kastetmiyorum. İlkokul, lise, üniversite... toptan adam gibi bir eğitim al, bir kendine gel.
Ne alacağın, aldığın motorla başına ne işler açacağın zerre kadar umrumda değil ama ülkenin eğitimsizlik durumu çok umrumda. Açtığın konu başlığında ilgilendiğim tek kısım budur.
:cat:müdür 1000 lik agırmıymış.. ya sen agır makina sürmedin ... yada 1000 cc yi gözünde çok büyütmüşsün.. gel beni dinle alacaksan saglam makina al.. agır olsun 230 240 kg arası güçlü olsun heran tehlikeden kaçabilesin .. gazı çektgin zaman o kaburka kafesindeki pıt pıt atan şey şöyle bi titresin .. delikanlı gibi tapagaz çektiginde motosiklet yavaşlamaya başlıyosa korkma. muhtemelen elin o rüzgara ve güce alışık diildir salıvermişsindir gazı ..
yannsııııııınnnnnnnnnnnnnn .....