yorumun için tşkkürler kardeşim.. bence anlattığın ve açıklama yapmaya çalıştığın konuda batmışsın .. eğitim konusunda atlama olabilir IQ ya göre her insanın aklı zihni bir olmadığı için tabi anlarsan.. keşke bu şekilde köstek değilde olabildiğiniz kadar doğru yolda destek olsanız motorcu kardeşlerimize.. bende saygılarımla kazasız belasız.. bu arada özgüven ve dikkat olduktan sonra cc den cc ye atlanabilir.. SS konusundada anlaştığımızı sanıyordum en az 4 silindir veya 1000cc makina olmadan ss olmaz demiştim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------
kardeşim yemin ediyorum köstek olan arkadaşlara inat forumdaki en güzel yorumu yapmışsın.. işte bnim bakış açım bu bilinçli ve dikkatli olduktan sonra 125cc den 600 cc ye geçiş çok abartılmamalı yani.. keşke herkes köstek oalcağına düzgün ve yeterli açıklayıcı şekilde destek olabilse siz gibi teşekkürler kardeşim kazasız belasız..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
GÜZEL KARDEŞİM YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜRLER.. 500R I FİYAT YÖNDEN OLSUN PERFORMANS YÖNDEN OLSUN GEREKSİZ YAPMIŞ SANKİ HONDA .. 300 CC MAKİNAIN GİTTİĞİ KADAR GİTMİYO
Dostum yaşını bilemiyorum fakat yazdiklarindan ufak olduğunu ve okuduklarini tam anlayamadigini düşünüyorum. Şuan belki farkında değilsin ama dışardan bakıldığında 1200cc al diyene övgüler 250 cc al diyenlere satırlar dosemissin.:cherry:
Bu verdiğim okul örneği dünyanın heryerinde örnek olarak kullanıldığını gördüm. Ve ben demeden bi şey daha demişsin. Tıpkı gerçek okulda olduğu gibi eğer ki yüksek iq ya sahipsen atlatabilirler 6.sınıfa bu bir örnek o zaman örneği reale doktugumuzde sizinde rossi kadar olmasa da forumun genelinden daha iyi surebiliyor olmanız lazım. Tıpkı okulda yasitlarinizdan daha iyi olduğunuzda 1.den 6. Sınıfa atlatabildikleri gibi.:cat:
Şimdi sorarım bu örneğe göre siz bu kadar iyi surebildiginizi düşünüyormsunuz?
Eğer gerçekten iyi bir sürücü iseniz zaten bu foruma girip bu şekilde hangisi iyi? CC buyutsem mi? gibi benzeri bir konu acmazdiniz. Daha siz bile kendinizden emin değilken, insanlardan yorum beklerken 600 cc almanız tek kelime ile ölüme davetiye...