6 mart taksimde gündüz partisindeyiz...

Öncelilke herkese selamlar :rendeer:
6 mart she club - taksimde yakın arkadaşlarımdan biri gündüz partisi düzenliyor
Dj Murat Arslan olacak, güzel ve fiyatı uygun bir party olacak eğlenmek isteyen herkesi beklerim...

Yer:She Club / Taksim Sıraselviler Cad. No/53A
Saat: 14.00 - 18.00
biletli giriş + 1 içki = 20TL
biletsiz giriş + 1 içki = 40TL
15 Kişilik + 1 Absolut + Sınırsız Çerez,Meyve,Enerji İçeceği + İKRAMLAR (Sex On The Beach) = 350TL

15 Kişilik + 2 Absolut + Sınırsız Çerez,Meyve,Enerji İçeceği + İKRAMLAR (Sex On The Beach) = 600TL

gelmek isteyenler bana ulaşabilirler..
[email protected]

ben daha ucuza ayarlarım bu pahalı olmus :) hemde gündüz olmasına ragmen bu fiyatlar :) gece olmus olsa neysede gündüz icin fazla fiyat :)

genede gidecek olan herkese iyi eglenceler

bende başlığı görünce sıyası parti sandım hanı ak olurda gündüz olmazmı hesabı meğer bak neymiş

ben daha ucuza ayarlarım bu pahalı olmus :) hemde gündüz olmasına ragmen bu fiyatlar :) gece olmus olsa neysede gündüz icin fazla fiyat :)

genede gidecek olan herkese iyi eglenceler

gece gündüz fark etmezkı fıyatlarda dısarda yapılan bır olay degıl sonucta ıcerdesın kapalı mekan maliyeti aynı.
bunun mekan kapama parası var dj yi var çalışanları var
bi farklılık olsun dedık gunduz yaptık
giriş + 1 içki gayet uygun bir fiyat daha ucuza olma imkanı yok
olsada ordan hayır gelmez

gece gündüz fark etmezkı fıyatlarda dısarda yapılan bır olay degıl sonucta ıcerdesın kapalı mekan maliyeti aynı.
bunun mekan kapama parası var dj yi var çalışanları var
bi farklılık olsun dedık gunduz yaptık
giriş + 1 içki gayet uygun bir fiyat daha ucuza olma imkanı yok
olsada ordan hayır gelmez

30 yasımdayım 14 yasından beri bu sektör içindeyim 3.5 sene kendim 250 kişilik ufak bir mekan işlettim bircok adı duyulmus clubte yöneticilik yaptım tilllatede fotografcı olarak daha sonrasında da fotografcı egitimciligi yaptım. ve tecrübelerime dayanarak bu söylediklerine katılmıyorum.

( Sanırım yeterli bir açıklama olmuştur )

30 yasımdayım 14 yasından beri bu sektör içindeyim 3.5 sene kendim 250 kişilik ufak bir mekan işlettim bircok adı duyulmus clubte yöneticilik yaptım tilllatede fotografcı olarak daha sonrasında da fotografcı egitimciligi yaptım. ve tecrübelerime dayanarak bu söylediklerine katılmıyorum.

( Sanırım yeterli bir açıklama olmuştur )

o kadar varmısın ay ben seni 19 falan sandımdı :bounce:

o kadar varmısın ay ben seni 19 falan sandımdı :bounce:

şiştt abimmm ne ısmarlıyım sana :rendeer:

2009 yılbasında azmı eğlendik koskoca clubu kapatmış gibi herkesi bosaltıp icerde 3-5 kişi sınırsız alkol, kişibaşı bir garson ve dj eşliğinde dans ettik :queen::queen::queen: bizim için club kapatmadın diyemezsini onu bile yaptım hemde yılbasında

damping yapıcam olayı rekabete dökücem daha ucuza parti cıkarıcam :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar