6 mart taksimde gündüz partisindeyiz...

15 Kişilik + 1 Absolut + Sınırsız Çerez,Meyve,Enerji İçeceği + İKRAMLAR (Sex On The Beach) = 350TL

15 Kişilik + 2 Absolut + Sınırsız Çerez,Meyve,Enerji İçeceği + İKRAMLAR (Sex On The Beach) = 600TL

aralarındaki fark sadece 1 şişe ABSOLUT!!! onunda değeri 250 TL'mi???

beden yaşı 30 ama ben kendimi 18 hissediyorum:p

Yaşlanmanın birincil kanıtıdır, atasözüdür, herbişeyidir :bounce::mrgreen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:38 ----------

15 Kişilik + 1 Absolut + Sınırsız Çerez,Meyve,Enerji İçeceği + İKRAMLAR (Sex On The Beach) = 350TL

15 Kişilik + 2 Absolut + Sınırsız Çerez,Meyve,Enerji İçeceği + İKRAMLAR (Sex On The Beach) = 600TL

1 içkinin 20tl olduğu durumda normal...

ne yaşlanması yahu hani nerde ben bilmiyorum öyle bir kelime :queen: hıııhh ne 18 liklere taş cıkartırım ben biliyormusun :p yalnız bu kadar büyük konusuyorum fuarda mt standına ugramayacagım bile senmisin 18 lik gösteren diye dalga konusu olmıyım :queen:

gene söylüyorum gene söylüyorum fiyatlar cok fazla ayrıca gündüz partisi yani :farao:

ne yaşlanması yahu hani nerde ben bilmiyorum öyle bir kelime :queen: hıııhh ne 18 liklere taş cıkartırım ben biliyormusun :p yalnız bu kadar büyük konusuyorum fuarda mt standına ugramayacagım bile senmisin 18 lik gösteren diye dalga konusu olmıyım :queen:

gene söylüyorum gene söylüyorum fiyatlar cok fazla ayrıca gündüz partisi yani :farao:

Kandır sen kendini. 60'ına gelince de söylersin aynı teraneyi.

Dükkan önünde gölge yapma bu arada. Ucuzunu yap gelsin millet. :queen:

Kandır sen kendini. 60'ına gelince de söylersin aynı teraneyi.

Dükkan önünde gölge yapma bu arada. Ucuzunu yap gelsin millet. :queen:

hahahha ne kandırcam be ben kendimi biliyorum aynaya bakıyorum aynalarla barışıgım Allah'a sükürler :queen::queen:

yaparıs yaparıs sen merak etme mt den cok kişi şahit benim eglencelerime :queen: hatta 6-7 kişi koskoca clubü bile kapattık syılır birgün programı erken bitirttirip boşaltı mekanı biz bize eglenmiştik :queen:

Diğer başlıkta yazmıştın hemde kelimesi kelimesine aynısını. Bunama belirtileri bunlar. Söylemedi deme.

Diğer başlıkta yazmıştın hemde kelimesi kelimesine aynısını. Bunama belirtileri bunlar. Söylemedi deme.

biz buna düsük cenelilik ve cadılık desek :p:p

sende benim sapıgım hayranım falanmısın benim yazdıklarmı mı takip ediyorsun her baslıkta :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Yok be. İnsanın vakti çok olunca okuyor işte. Neyse... Ben kapatmıyayım bari dükkanın önünü. :cat:

ilhan fuara nezaman gidecen
motorun baya bi düzelmiş bu arada

28 inde sabah kahvaltı öğlen fuardayım erdem abi
motoru dün servisten cıkardım polat abiden ödünç panel aldım onu kullanıyorum (=

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 ----------

fiyatları ben koymadıgım için yorum yapamıcam (=

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 ----------

1 içkinin 20tl olduğu durumda normal...
sadece içki değil giriş + 1 içki 20 tl

şiştt abimmm ne ısmarlıyım sana :rendeer:

2009 yılbasında azmı eğlendik koskoca clubu kapatmış gibi herkesi bosaltıp icerde 3-5 kişi sınırsız alkol, kişibaşı bir garson ve dj eşliğinde dans ettik :queen::queen::queen: bizim için club kapatmadın diyemezsini onu bile yaptım hemde yılbasında

unutulmaz bir akşam dı tekrar teşekkür ederim sana bize öyle güzel saatler geçirttiğin için canım kardeşim :rendeer:

kaç tane içtik hatırlamıyorum o saatte gerçi manzare güzeldi :cherry:

hahaha ben hala ve hala ayfer aklıma geldikce gülüyorum :mrgreen::mrgreen:kafalar bi milyon herkeste içerde birtek biz varız kapılar kapanmış ayfer tutturdu ya ben oynayacagım müzik istiyorum :mrgreen: mekan ( ismi lazım değil bayagı bi duyulmuş bir yer ) sahibi koşturarak dj i buldu getirdi bize özel müzik yaptı :mrgreen: kendi capımızda eglendik içtik hahah birde kimdi hatırlamıyorum diyor yaa yeter yahu daha elimdeki bardak bimeden son yudum varken yenisi geliyor sarhoş oldum diye :mrgreen:

hahaha ben hala ve hala ayfer aklıma geldikce gülüyorum :mrgreen::mrgreen:kafalar bi milyon herkeste içerde birtek biz varız kapılar kapanmış ayfer tutturdu ya ben oynayacagım müzik istiyorum :mrgreen: mekan ( ismi lazım değil bayagı bi duyulmuş bir yer ) sahibi koşturarak dj i buldu getirdi bize özel müzik yaptı :mrgreen: kendi capımızda eglendik içtik hahah birde kimdi hatırlamıyorum diyor yaa yeter yahu daha elimdeki bardak bimeden son yudum varken yenisi geliyor sarhoş oldum diye :mrgreen:

:queen::queen::queen:

taksimde devam ettik meydanda şarkı söyleyerek tabi bu arada saat sabahın 6 sı oldu:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar