abana bozkurt kalkıyooo:queen:şöför hayrettini tanıyon mu abanada bilmeyen yok abana bozkurtta şöför![]()
ayneeenbabamın yakın arkadaşıdır hep onla giderim memlekete yanına otururum sabaha kadar sohbet muhabbet
![]()
abana bozkurt kalkıyooo:queen:şöför hayrettini tanıyon mu abanada bilmeyen yok abana bozkurtta şöför![]()
ayneeenbabamın yakın arkadaşıdır hep onla giderim memlekete yanına otururum sabaha kadar sohbet muhabbet
![]()
Tüm sayfaları okumadım onun için sorulmuş olabilir. Bir sorum olacak..
Kendi etini getirenler için pişirme fiyatı ne kadar. Yine servis mi açılıyor yoksa farklı bir durum mu söz konusu? Çünkü ben ekmek vs yemiyorum. Verdikleri 4 tane köfteyle de doymam. Onun için kendim getirmek istiyorum. Bilen arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun.
Teşekkür ederim..
Bi emeklide Düzce'den var,kısmet olursa tanışırız.
Siz saat kaçta çıkıyorsunuz biz saat 9.30 gibi Düzceden geçeriz bakalım gelirse Düzce Bağkurdanda bir arkadaşımız katılacak, uyarsa hep beraber gideriz. Ama bizim motorlar 125-150 cc![]()
motorum olmadığı için maalesef gelemiyorum:salut:
sticker getireceğim yaw sıkıntı yok :mrgreen:Alper ;millet sticker istiyor.Ben Karamürsel-Kızderbent gezisinde epey dağıtmıştım elimde bir kaç tane daha kaldı sanırım,eğer elimde kaldıysa 3-5 tane dağıtabilirim.
isteyene mangal veriliyor ancak fiyat konuşmadık bununla ilgiliTüm sayfaları okumadım onun için sorulmuş olabilir. Bir sorum olacak..
Kendi etini getirenler için pişirme fiyatı ne kadar. Yine servis mi açılıyor yoksa farklı bir durum mu söz konusu? Çünkü ben ekmek vs yemiyorum. Verdikleri 4 tane köfteyle de doymam. Onun için kendim getirmek istiyorum. Bilen arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun.
Teşekkür ederim..
arabayla gel o zaman :bounce:motorum olmadığı için maalesef gelemiyorum:salut:
oldu olacak karavan getirelim benim araçta her şey var geçen hafta daha ww iznik buluşmasından geldik arabadan inip motor buluşmasınabenim geçen seneki yuvacık izlenimlerimden yola çıkarsak o telaşede konukların etleriyle yada pişirme işlemleriyle uğraşabilecekleri biraz sıkıntı gibi geliyor banamantıklı olmak lazım zaten 140-150- kişi kendimizi sayarsak ki o gün orada konaklayacak olan sadece bizler olmayabiliriz , yani başka müşterilerde olabilir ve o kalabalıkta bizim getirdiğimiz , yiyecekleri yoğunluktan dolayı pişirememe durumları haklı olarak oluşabilir , o yüzden ben tam hazırlıklı geleceğim zaten yuvacık bana pek uzak değil , ben kandim uğraşmaktan daha çok hoşlanıyorum ailecek geleceğim için böylesi bir piknik havası benim ,için daha hoş olacak eş dostla beraber
![]()
Biz kandira - otogar gise cikisinda karsilamayi dusunuyoruz. Kimler oraya gelecek kocaeliden. Birde gisenin cikisi pek musalt degildir. Ciktiktan sonra isiklardan sola donup sagda yolon kenarinda daha fazla genis alan var. orda beklemeyi oneriyorum eger uygunsa
özcan 1980- bursadan gelirken boyalıca üzerindenmi geleceksiniz ?