5600 km-18 gün-10 ülke 1000RR ile Adriyatik ve Alpler Gezisi

Hayattan soğudum ... :) Gerçekten güzel bir gezi olmuş keyifle okudum. Şuan CBR 125'i me atlayıp yol yapmak geldi içimden :p

abi hayallerime giden yolda bir gazda sen verdin bana. büyük zevkle okuyup baktım fotoğraflarına. harikaydı :)

Süpersiniz ya çoğu kişinin hayalini gerceklestirmişsiniz. Anlatım resimler hersey cok başarılı, gitmiş kadar olduk sayenizde

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Şahane bir gezi olmuş. Tebrik ederim. :cat:
Üstelik bunu 1000 RR gibi iddaalı bir motosikletle yapmışsınız. Bir kez daha tebrikler.::alkiis::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yağ değişimi, zincir yağmala vs hangi periyodta yaptınız o konuda da bilgi verebilirmisiniz ?

Yağ değişimi, zincir yağmala vs hangi periyodta yaptınız o konuda da bilgi verebilirmisiniz ?

Geziye çıkmadan yağ değişimi yapmıştım zaten, yanıma her ihtimale karşı 1 lt yedek yağ aldım ama kullanma ihtiyacı duymadım. Gezi 5600 km olduğu için yağ değişimine gerek kalmadı, hatta geçenlerde servise yağ değişimi için gittiğimde yağın 6000 km'de olduğuna inanmadılar ustalar :)

Zincir yağlamadım çünkü Scottoiler otomatik zincir yağlayıcı takmıştım motoruma, sadece 1 kere zincirimi temizledim...

Hocam herşey dahil bu gezi kişi başı ne kadara patladı?Yakıt,otel konaklama,en son 2 günlük gezi vs herşey.

bileginize saglik. guzel videolar ve cok guzel bir tur! arti paylastiginiz icin tesekkurler.
fakat her sabah yasadiginiz ve bahsettiginiz canta sorunsali benim bile icime fenalik getirdi okurken:)
daha duzenli ve kolay cozumler var:)

Hocam herşey dahil bu gezi kişi başı ne kadara patladı?Yakıt,otel konaklama,en son 2 günlük gezi vs herşey.

Daha önce ki sayfalarda bahsetmiştim detaylı olarak , kişiye göre değişir ama ben 6500 tl harcadım her şey dahil...

bileginize saglik. guzel videolar ve cok guzel bir tur! arti paylastiginiz icin tesekkurler.
fakat her sabah yasadiginiz ve bahsettiginiz canta sorunsali benim bile icime fenalik getirdi okurken:)
daha duzenli ve kolay cozumler var:)

Çantayı hem torba kullanarak hem de torba kullanmadan denedim ama çanta toplama işi hiç kısalmadı maalesef :)

Vay arkadaş oku oku anca bitti gezi yazısı daha videolar var, imrendim ve plan yapmaya şimdiden başladım bakalım önümüzdeki yaz neler getirecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar