50 cc olarak ne tavsiye edersiniz??

16 yaşındayım şöyle küçük bişeyler olsun ama arıza falanda çıkarmasın, parça sorunu olmasın. motora alışmak için istiyorum... ne önerirsiniz...biselect olabilir mi?... birde polisler motorculara çok dikkat ediolar mı acaba? saygılar...:) (scooter olursa daha ii olur)

bence de mobilet al, 100 ytl'ye bile bulursun, ha paran varsa honda today, ya da ikinci el bir scooter alabilirsin, ama bence scooter çok öğretici bir motor sayılmaz, en iyisi gene mobilet :)

caner 90 eğer paran varsa ben sana honda today derim başın ağrımaz hiç ;)

ramzeyin var hem bisiklet hemde motor olabiliyor pedallı onlar 50cc yi geçmiyor ramzeyin sitesinden bakabilirsin.

honda today

dış görünüşü güzel olsun honda today in görünüşü ii deil ama içini bilemem:)

ramzeyin var hem bisiklet hemde motor olabiliyor pedallı onlar 50cc yi geçmiyor ramzeyin sitesinden bakabilirsin.

ramzeyin sitesinde bulamadım.

Son düzenleme:
honda today 50 derim baskada bişi demem (not:2kişi zor biner)

Süper Moderatör (BBRR)
Bulabilirsen eğer yamaha chapy al yıllarca bin ... 1993 te aldık hala bizde babam biniyor...

Boşver 50 cc yi git yarı otomatik bi motor al keyifle sür ben kymco al derim fakat pahalı gelir onun için keewayın partnerinden öneriyorum

.

Boşver 50 cc yi git yarı otomatik bi motor al keyifle sür ben kymco al derim fakat pahalı gelir onun için keewayın partnerinden öneriyorum

polis çevirirse motoru alcak kişi lazım. babamdada b sınıfı var o yüsden 50 cc:pale:

caner ben izmirde karşıyakada 2004 den beri ehliyetsiz biniyorum hiç bişi olmadı ama seni bilemem

bur-k@ kardeş o motosiklet.net sticker ından bizde edinebilirmiyiz yaaa

50cc kullanmak içinde a2 gerekiyor arkadaşım...sen en iyisi fazla kasma kendini ehliyetini al sorada rahat rahat bin motoruna

bizim ülkemizde böyle ehliyet alınca 50cc den 2000ccye hatta yukarısına kadar istediğin motoru kullanma yetkin oluyor

Son düzenleme:
50cc kullanmak içinde a2 gerekiyor arkadaşım...sen en iyisi fazla kasma kendini ehliyetini al sorada rahat rahat bin motoruna

bizim ülkemizde böyle ehliyet alınca 50cc den 2000ccye hatta yukarısına kadar istediğin motoru kullanma yetkin oluyor

ii de 50cc motorlar için b sınıfı ehliyet yeterli olmuyomuydu.bi kaç gün önce böyle bi konu vardı

14.jpg

15.jpg

Bu motorlar tam senlik, hem bisiklet olarakta kullanabiliyorsun. 50cc civarı sanırım.

Son düzenleme:
ilkden herkese selamlar.Ben 1 ay önce honda today aldım kardeş 50 cc ve çok güsel bnde 17 yaşındayım ama seneye honda cbr 600r alcam kesin.ama eğer 50 cc alcam diosan ve baya bi kullancam diosan kesinlikle honda today al tipi ve görünüşüde süper bnde mavi rengi var ama o motora en iyi sarı yakışıyor.60 kadran var 58 basıyo ve 58 de yeterli bence şehir içi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar