50 cc motorsikletim ile samsun-ankara arası seyehatim gidiş-geliş 860km

Sevgili forum türkiye için küçük kendim için büyük birşey yaptım ve samsun ikametimden ankara istikametine doğru yola çıktım yolculuk ankara yenimahallede son buldu yolculuk boyunca sık sık mola verdim motorsikletimin marka modeli ise mondial wing 50 yolculuk öncesi sadece yağ bakımı yaptım bujime kadar orjinaldi kilometrem 5300 kusurlerdeydi yolculuk başlarında tapagaz 45 kmh ile düz yolda gittim rampalarda 35 kmhlara kadar düştüm tabii diyebilirsiniz yahu be insan peygamber sabırlımısın kaç saatte gittin bu yolu 13 saatte gittim 2 saati uyku 2 saati molalar işin en tehlikeli kısmı ankaraya yola çıktığımda işten gelmiştim hiç uyumadan yola koyuldum çoruma kadar dayanabildim ve çorumda petrole girip motorsikletimin gidonuna kafamı dayıyarak uyudum garibanliğımı sorgulamayın sevgili forum 😂 bu yolculukta deri yağmurluğumla korundum sadece ama buna rağmen soğuktan çok etkilendim ama azimliydim ve yapamazsın diyenlere inat yapmalıydım tam gaz yola koyularak devam ettim ve kırıkkaleyi geçip elmadağına giriş yaptım buradanda ankaraya giriş yaptım inanırmısınız hiç yorucu olmadı sevgili forum corumdaki 2 saatlik uykumla ankarada birsürü yer gezdim ankamall’a gittim anitkabire gittim motorsikletim yolculuk dahil ankarada gezerkende hicbir problem yaratmadı motor şişmesi falanda bu uzun yolda başıma gelmedi motor yağım shell 5w30du bakımları kendim yapıyorum ha şunuda ekliyeyim forum motorsiklet dükkan işlerindede kullaniliyo daha 1 ay oldu gideli 2000 km daha yapmışım şuan 8000 kmdeyim maşallahı çok görmeyelim sevgili forum bana bu yolu yaptığım için deli dediler manyak dediler ama hiçbiri bilmiyor en kötüsü bile olsa motorsiklet özgür insanların aracıdır :) iyi yolculuklar hepimize

Bisiklet ile Dünya turu yapılıyorsa 50 cc Motosiklet ile neden yapılmasın ? Emekli Gezgin İsmet Abi Küçücük Motoruyla Dünyayı geziyor.
Sonuçta Paten ile bile bu mesafeler yapılabilir. Önemli olan Heves. Kimine dar gelen Kimine bol gelir.
Uykusuz yola çıkmayalım. En azından bir uyku tulumunuz ve başınızı sokup rüzgardan koruyacak derme çatma bir Çadır olsun.

Bisiklet ile Dünya turu yapılıyorsa 50 cc Motosiklet ile neden yapılmasın ? Emekli Gezgin İsmet Abi Küçücük Motoruyla Dünyayı geziyor.
Sonuçta Paten ile bile bu mesafeler yapılabilir. Önemli olan Heves. Kimine dar gelen Kimine bol gelir.
Uykusuz yola çıkmayalım. En azından bir uyku tulumunuz ve başınızı sokup rüzgardan koruyacak derme çatma bir Çadır olsun.
Benim hikayem biraz farklı abi ya aileye kızıp düştük yollara ergenlik işte uykusuz yol çok tehlikeli imiş dibine kadar yaşadım bunu kulağıma küpe oldu abi muhakkak iyice dinlenip çıkıcam yollara ve haklısınız insanın içinde heves ve azim varsa her şekilde gezilir dunya

Keşke mescit veya camilere girip dinlenseydin uykusuzluk ve yorgunluk çok tehlikeli.
Hepsi kilitliydi abi hemen hemen mecburen motorsikletimin üstünde dinlenmek zorunda kaldım fenada olmadı motordada uyumadık demeyiz artık 😁😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cesaretin için tebrikler,ne oluyor ise ailelerden geliyor başımıza.
Çok teşekkür ederim abi ailemizi değiştiremeyiz abi maalesef bugün ev tutmak dünya parayken aileyle yaşamak farz oldu 🥲

okurken yoruldum helal olsun
Teşekkür ederim ☺️ 🙏

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Minicik motorla iyi cesaret.
Ama güzel macera olmuş, ileride anlatacak anı olmuş daha ne olsun.

Gerçekten 50CClik bir motosikletin hem hakkını vermişsiniz hem helal olsun böyle bir motosiklettle bu kadar yol yapmak her yiğidin harcı değil :ROFLMAO:. Yolculuklarda yapılan 5-10DKlık bir dinlenme bile benim daha dinç yola çıkmamı sağlıyor 2 saatlik bir uyku orada sizi belki bir çok tehlikeden korumuştur ama birdahakine daha çok dinlenip 0 uykuyla yola çıkmanız ve yol üstünde iyice dinlenmenizi tavsiye ederim . İleride çocuklarınıza "neyine gerek V-Strom al bir 50CC yeter dünya turuna" diyip maceranızı anlatabilirsiniz.

rampaları 35'le nasıl çıktınız ya. ben geçen yaz 150lik scooterle erzurum-antalya yaparken (bilenleriz vardır belki, erzincan sakaltutan) rampaları 40-50 ile çıkarken daralıyordum :D

rampaları 35'le nasıl çıktınız ya. ben geçen yaz 150lik scooterle erzurum-antalya yaparken (bilenleriz vardır belki, erzincan sakaltutan) rampaları 40-50 ile çıkarken daralıyordum :D
Sabır abi ya motoru sevince birde hic zorlamıyor ama uykulu olmak çok yordu dediğim gibi benzinlikde uyumak zorunda kaldım onun disinda çok keyifliydi 😁

Gerçekten 50CClik bir motosikletin hem hakkını vermişsiniz hem helal olsun böyle bir motosiklettle bu kadar yol yapmak her yiğidin harcı değil :ROFLMAO:. Yolculuklarda yapılan 5-10DKlık bir dinlenme bile benim daha dinç yola çıkmamı sağlıyor 2 saatlik bir uyku orada sizi belki bir çok tehlikeden korumuştur ama birdahakine daha çok dinlenip 0 uykuyla yola çıkmanız ve yol üstünde iyice dinlenmenizi tavsiye ederim . İleride çocuklarınıza "neyine gerek V-Strom al bir 50CC yeter dünya turuna" diyip maceranızı anlatabilirsiniz.
Valla abi iyi anılar biriktiriyorum zaten Allah zeval vermezse şuan 9 bin kmye yakın motorum bi 50 bin kmye kadar sürmek istiyorum bunu ülkemi keşfete keşfete yapıcam bu zamana kadar bloğa anahtar değmedi teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için 😁😁

Minicik motorla iyi cesaret.
Ama güzel macera olmuş, ileride anlatacak anı olmuş daha ne olsun.
Benim ilerdeki çocuklara aktarabilecek çok güzel anılar oldu abi bu motoru satmiyicam zaten bu benim gençlik servetim maddi olarak değil belki ama manevi olarak çok değerli bir motorsiklet benim için

Son düzenleme:
Konfor alanından çıktıktan sonra bir şekilde oluyor işte. Kazasız, belasız sürüşler.

Sevgili forum türkiye için küçük kendim için büyük birşey yaptım ve samsun ikametimden ankara istikametine doğru yola çıktım yolculuk ankara yenimahallede son buldu yolculuk boyunca sık sık mola verdim motorsikletimin marka modeli ise mondial wing 50 yolculuk öncesi sadece yağ bakımı yaptım bujime kadar orjinaldi kilometrem 5300 kusurlerdeydi yolculuk başlarında tapagaz 45 kmh ile düz yolda gittim rampalarda 35 kmhlara kadar düştüm tabii diyebilirsiniz yahu be insan peygamber sabırlımısın kaç saatte gittin bu yolu 13 saatte gittim 2 saati uyku 2 saati molalar işin en tehlikeli kısmı ankaraya yola çıktığımda işten gelmiştim hiç uyumadan yola koyuldum çoruma kadar dayanabildim ve çorumda petrole girip motorsikletimin gidonuna kafamı dayıyarak uyudum garibanliğımı sorgulamayın sevgili forum 😂 bu yolculukta deri yağmurluğumla korundum sadece ama buna rağmen soğuktan çok etkilendim ama azimliydim ve yapamazsın diyenlere inat yapmalıydım tam gaz yola koyularak devam ettim ve kırıkkaleyi geçip elmadağına giriş yaptım buradanda ankaraya giriş yaptım inanırmısınız hiç yorucu olmadı sevgili forum corumdaki 2 saatlik uykumla ankarada birsürü yer gezdim ankamall’a gittim anitkabire gittim motorsikletim yolculuk dahil ankarada gezerkende hicbir problem yaratmadı motor şişmesi falanda bu uzun yolda başıma gelmedi motor yağım shell 5w30du bakımları kendim yapıyorum ha şunuda ekliyeyim forum motorsiklet dükkan işlerindede kullaniliyo daha 1 ay oldu gideli 2000 km daha yapmışım şuan 8000 kmdeyim maşallahı çok görmeyelim sevgili forum bana bu yolu yaptığım için deli dediler manyak dediler ama hiçbiri bilmiyor en kötüsü bile olsa motorsiklet özgür insanların aracıdır :) iyi yolculuklar hepimize.
200cc motor alsam Samsun-Ankara veya Samsun-İstanbul işkence olur mu titreşim yorar mı falan diye düşünüyorken 50cc ile o yol gerçekten iyi cesaret. Beni şehir içi dolaşırken bile yoruyor 50cc motorlar 😅

200cc motor alsam Samsun-Ankara veya Samsun-İstanbul işkence olur mu titreşim yorar mı falan diye düşünüyorken 50cc ile o yol gerçekten iyi cesaret. Beni şehir içi dolaşırken bile yoruyor 50cc motorlar 😅
Tamamen motoru sevmekle ilgili abi ben aşığım motoruma vallahi şöyle 1000 cc motorum olsun diye hiç düşünmedim ama bi touringim olsaydi fena olmazdi diyorum 😁

Gerçekten bravo. Daha nice keyifli yolculuklar dilerim...
Çok teşekkür ederim abi nice güzel yolları hep beraber gidelim inşallah 🙏

Konfor alanından çıktıktan sonra bir şekilde oluyor işte. Kazasız, belasız sürüşler.
hic bu yonlu dusunmemistim abi çok teşekkür ederim sizede kazasız surusler 🙏😁😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar