- Konu Yazar
Sevgili forum türkiye için küçük kendim için büyük birşey yaptım ve samsun ikametimden ankara istikametine doğru yola çıktım yolculuk ankara yenimahallede son buldu yolculuk boyunca sık sık mola verdim motorsikletimin marka modeli ise mondial wing 50 yolculuk öncesi sadece yağ bakımı yaptım bujime kadar orjinaldi kilometrem 5300 kusurlerdeydi yolculuk başlarında tapagaz 45 kmh ile düz yolda gittim rampalarda 35 kmhlara kadar düştüm tabii diyebilirsiniz yahu be insan peygamber sabırlımısın kaç saatte gittin bu yolu 13 saatte gittim 2 saati uyku 2 saati molalar işin en tehlikeli kısmı ankaraya yola çıktığımda işten gelmiştim hiç uyumadan yola koyuldum çoruma kadar dayanabildim ve çorumda petrole girip motorsikletimin gidonuna kafamı dayıyarak uyudum garibanliğımı sorgulamayın sevgili forum
bu yolculukta deri yağmurluğumla korundum sadece ama buna rağmen soğuktan çok etkilendim ama azimliydim ve yapamazsın diyenlere inat yapmalıydım tam gaz yola koyularak devam ettim ve kırıkkaleyi geçip elmadağına giriş yaptım buradanda ankaraya giriş yaptım inanırmısınız hiç yorucu olmadı sevgili forum corumdaki 2 saatlik uykumla ankarada birsürü yer gezdim ankamall’a gittim anitkabire gittim motorsikletim yolculuk dahil ankarada gezerkende hicbir problem yaratmadı motor şişmesi falanda bu uzun yolda başıma gelmedi motor yağım shell 5w30du bakımları kendim yapıyorum ha şunuda ekliyeyim forum motorsiklet dükkan işlerindede kullaniliyo daha 1 ay oldu gideli 2000 km daha yapmışım şuan 8000 kmdeyim maşallahı çok görmeyelim sevgili forum bana bu yolu yaptığım için deli dediler manyak dediler ama hiçbiri bilmiyor en kötüsü bile olsa motorsiklet özgür insanların aracıdır
iyi yolculuklar hepimize