Açtığım konunun giriş gelişme, yorumlar ve nasıl sonuçlandığının daha net olması ve konunun sonucunun askıda ve belirsiz kalmaması için ilgili yerlerde cevaplar yazmama rağmen bu konu içerisine de yazma lüzumu hissettim... Gereksiz kalabalık v.s. gibi düşünmeyin diğer konularda olduğu gibi burada da bu yazı gerekiyordu diye yazdım..
Kirlilik oluşabilir düşüncesinden rahatsız olmakla beraber benim gibi araştırma yapanlara bir ışık tutar adına gerekliliği daha ağır bastığı için aşağıdaki metni de eklemeyi düşündüm...
Saygılar...
Evet birkaç zamandır değerli ve saygıdeğer motosiklet.net üyelerinin tecrübelerinden ve yönlendirmelerinden faydalanarak sonunda motosikletimi aldım.
BAJAJ Discovery ST 125 Kırmızı-Siyah
Geçen Cumartesi günü Baybars Bey’in sahibi olduğu Kadıköy Bay-Moto’dan motosikletimi aldım. Yanında gerekli aksesuar grubu dahil hepsini aldım.
Motosikletimin evraklarını bekliyorum. Daha sonrasında plaka, ruhsat tescil vs. işlerini halledeceğim...
Öncelikle Kuralkan Motor’a gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.
Sayın EKREM ATA Bey’in göstermiş olduğu ilgi ve yardımlarından dolayı kendilerine ve kendilerinin şahsında üstlerine özellikle teşekkür ediyorum.
Bay-Moto Baybars Bey’e beni bir müşteri değil bir arkadaş gibi ağırladığından dolayı ve bana katkıda bulunan değerli forum üyelerine ve motosiklet.net ailesine teşekkür ediyorum.