5.Yuvacık gezisi fotoğrafları duygu ve düşünceler

[
94405916.jpg

jpg[/IMG]

Aparat bey bu ne hal popo ve göbek birbiriyle yarışıyor...:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 ----------

Uploaded with ImageShack.us

ramazan ...

Biraderim bu apaçilikten bir kurtaramıycaz kendimizi...:p ybr cbf bizim kaderimiz galiba...alnımıza yazılmış...:cherry:

alpertim, yahu ne güzel çekilmiş bu manzara fotoları. slr makina galiba çeken de prof gibi eline sağlık kim çektiyse:cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
Aparat bey bu ne hal popo ve göbek birbiriyle yarışıyor...:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 ----------

Biraderim bu apaçilikten bir kurtaramıycaz kendimizi...:p ybr cbf bizim kaderimiz galiba...alnımıza yazılmış...:cherry:

yavvv cem abi ramazanın üzerindeki foto senmisin ?:)

mübarek geziye geldinde ben seni nasıl farketmedim yaaaa o kadar forumda yuvacık gezisi diye konuşuldu edildi özellikle sevdiğim arkadaşları gözüm aradı valla bileydim senin geleceğini alt üst eder orayı bulurdum seni... bu arada tabiki diğer arkadaşlarımla bire bir görüşme şansım oldu sevgili metehan kayış sıyırdı zaten ona bişey demiyorum :cherry::p ekmek davası ...valla keşke bileydim be abi geldiğini :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 ----------

bendeki resimler buyrunnn

sevgili alper resimler güzel bu arada senide görmüş oldum :) gerçiii benim ilk gezi aktivitem olduğu için hem ortamın yabancılığı hemde diğer arkadaşlarla tanışma aktivitesinden herkezle tanışma fırsatını yakalayamadım ama sağlık olsun birdahaki sefere inşallah...

yavvv yapın bir plan proje dahada toplanalım mübarekler...:cat:

Son düzenleme:

GKN

Teşekkürler abi, aklıma hep ünal abinin sözü geliyo zaten 1 gün gelecek 1 gün kalacak die :D Zaman çabuk geçiyo gerçekten, daha dün geldim 4,5 ay olmuş. Seneye artık nice nice kmlerde beraberiz

Mükemmelsiniz yaa bende o gezilere katılmak istiyorumm bendeeeee inşallah zaman elverir de bir daha ki gezide bende aranıza girebilirim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar