5.Yuvacık gezisi fotoğrafları duygu ve düşünceler

Ahanda bu da ikinci video:)

http://www.youtube.com/watch?v=stIejRg5NtQ

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------

Arkadaş kim dedi sana grubun arkasını topla diye:mrgreen:

Basıp gideydin SS arkadaşlarla beraber önden:p:p

Herkese tekrar teşekkürler

valla video falan harika olmuş herşey için çok teşekkürler sizlerle beraber olmak inanın beni çok mutlu etti:rendeer:

benim fotoğraf makinem yoktu ama arkadaşlar sağolsun çekmek istediğim herşeyi çekmişler başta Camuka, Furkanmg, Halepli arkadaşlarıma çok teşekkür ederim resimler için sonrada bu güzel geziyi kare kare çekip burada bize bu anıları tekrar yaşatan bütün arkadaşlara çok çok çok teşekkür ederim

Canın sağolsun kardeşim ne demek ama kuru kuru teşekkür yetmez ben bi tur isderim ..:)

Arkadaşlar ben 60 motor saydım opet çıkışında ama sanırım daha sonra eklenenler le 100 e yaklaşmıştır.

heeaam ÇAY da DEM Mt de KIDEM diyosun yani panpa özür dilerim :p:p

Yalnız panpa kıdem olmuyo pek sanırım neden mi ? Dün Yasin grubu böldü :queen: puhaha alper dedi kurtuluşun yok önce 1 ay dedi bir ara 1,5 aya çıktı da sonunda 3 gün ile yırttı :queen:

Dün bazı yanlış anlaşılmalar neticesi öncü ve konvoy bölündü.Ben yeni yol güzergahını bilmeğim için geçen seneki yolu izleyerek tesise konvoyu ulaştırmaya çalıştım(Bu konuda da bazı arkadaşların özveri ve yardımlarını da unutmamak gerek)Sen oraya günah keçisi gibi yasin yaptı dersen insanları yanlış yönlendirmiş,bana da haksızlık etmiş olursun.Küçük emrah gibi masum masum suratıma bakan sendin ben değil:queen:Konuya en yakın şahsiyet olarak senden objektif bir yorum beklerdim.Sonuçta dünkü olay neticesinde herkez bazı eksikliklerini görüp gerekli dersleri aldı diye düşünüyorum.Konuyu daha fazla uzatmanın ve insanları yanlış yönlendirmenin anlamı bu saatten sonra yok sanırım.

Çay ve dem meselesine gelince:Beni tanıyan zaten nasıl birisi olduğumu bilir.Burada kurulan dostluklar,kullanıcı adı üzerine çizilen çizgiden daha büyük anlam ifade eder.Hele hele bazı dostluklar vardır ki Kardeşlik gibidir.Bunu da zamanla öğreneceksin.:bounce: ::whip::

Arkadaşlar,

Katılan herkese, emeği geçenlere çok teşekkürler. Motorumun olmaması ilk kez dün bu kadar koydu diyebilirim:salut: Toplu sürüş uzun zamandır hep yapmak istediğimiz birşeydi ve bence ilk kez hemen hemen tamamen uygulandı. Bu hali ile gerçekten çok zevkli idi, her ne kadar bizler seyircisi de olsak:) Verilen görüntü çok güzeldi. Bendeki videoları upload yapıyorum, becerebilirsem hemen ekleyeceğim.

Herkese kazasız belasız sürüşler dileriz.

denizcimuzaffer-denizcieylem-denizciderya-denizcideniz-denizcinurhan:cherry:

Bence üzülecek birşey yok,çocukların yanında idi çarkçıbaşım yani tayfa tamamdı

Dün bazı yanlış anlaşılmalar neticesi öncü ve konvoy bölündü.Ben yeni yol güzergahını bilmeğim için geçen seneki yolu izleyerek tesise konvoyu ulaştırmaya çalıştım(Bu konuda da bazı arkadaşların özveri ve yardımlarını da unutmamak gerek)Sen oraya günah keçisi gibi yasin yaptı dersen insanları yanlış yönlendirmiş,bana da haksızlık etmiş olursun.Küçük emrah gibi masum masum suratıma bakan sendin ben değil:queen:Konuya en yakın şahsiyet olarak senden objektif bir yorum beklerdim.Sonuçta dünkü olay neticesinde herkez bazı eksikliklerini görüp gerekli dersleri aldı diye düşünüyorum.Konuyu daha fazla uzatmanın ve insanları yanlış yönlendirmenin anlamı bu saatten sonra yok sanırım.

Çay ve dem meselesine gelince:Beni tanıyan zaten nasıl birisi olduğumu bilir.Burada kurulan dostluklar,kullanıcı adı üzerine çizilen çizgiden daha büyük anlam ifade eder.Hele hele bazı dostluklar vardır ki Kardeşlik gibidir.Bunu da zamanla öğreneceksin.:bounce: ::whip::

yuh sana yasin :queen: tabiki sölediklerine aynen katılıyorum olm biz işin esprisindeyiz bu kadar içerlediğini bilsem yazmazdım :salut: vahh kuzum benim :rendeer: ayrıca beni kamçılama lütfen sadomazomusun olm :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar