5 Şubat Pazar MT İzmir tayfası Foça Gezisi Resim Eklendi

Tamam o zaman Bahtiyar anlaşalım yarısını sen anlat yarısını ben :)

Bi dahaki toplantıda anlatılacak çok şey oldu çünkü her dakikası çok güzeldi. Kumda cross bile yaptım. Benim motorla bide düşünün artık....

Süperdi süper......:cat:

Ben bu hızla yazmaya devam edersem...........

Son düzenleme:
Orda bir kanuni seyhan gördüm sahibine bravo ne o kadar alımlı ve mağrur duruyor ki diğerlerinin arasında...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya karakız daha nasıl açıklıyayım sana??? mustafa zaten arkadaşımız tanıyoruz diğerleri de musrafanın motorcu arkadaşları siteden değiller ( şimdilik ) tayfadan değiller ( şimdilik ) :p birdaha görüşür beraber oluruz ozaman daha da yakından tanırız tabii sende... tabii yine istanbula gidip kendini oralarda unutmazsan..:bounce:

EgeKnn' Alıntı:
ya karakız daha nasıl açıklıyayım sana??? mustafa zaten arkadaşımız tanıyoruz diğerleri de musrafanın motorcu arkadaşları siteden değiller ( şimdilik ) tayfadan değiller ( şimdilik ) :p birdaha görüşür beraber oluruz ozaman daha da yakından tanırız tabii sende... tabii yine istanbula gidip kendini oralarda unutmazsan..:bounce:

uzunca bi süre istanbula gitmrk planlarımın arasında yok maaleseff o yüzden gelicem toplantılara

Güzel bir gezi olmuş. :cat: Bizde mi İzmire gelsek aceba :mrgreen:

gel arkadaşım bizde grup çok takılırsın birine kalite istersen bir grup ucuzluk istersen bir grup gezi istersen ayrı sohbet istersen ayrı bir grup var

Forumdan Uzaklaştırıldı
anaaa hişttt beyler... bizim tayfaaa aloooo bak polis abim resim istiyoo,hemen halledelim şu fotolar kimdeydi yaaaa...

selahattin abi hoşgeldin sitemize :rendeer:

fotoğraf olaylarını halleden arkadaşlara bildirecem en yakın zamanda koysunlar resmi siteye...

aytaçsu kardeşim şu güzel bebeğin iyileşsin bak neler yapacağız resmini bekliyoruz ayrıca foça gezisini yapan arkadaşlar selo abinizin resmini basmazsanız bir daha foçayı haritadan görürsünüz :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sayın moderatör egeknn lütfen selo abimizin resim hakkında çalışmaya başlayınız yafff.. çok ayıp olucek valla... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar