neyse kanka sen işe gir aramızda para toplayıp ta tamir ettiririz sıkıntı olmaz sende işe girdin sayılır bi destek oluruz irfan abiye o kadar alma dedik ama gene de gitti aldı o yağ yakan motoruoooo kimler gelmiş kimler.. kanka naber ya ? bugün ne oldu biliyon mu..irfan abi ben minür abi izmitte baumax a girdik .. alet edevat bakalım diye..
neyse işimiz bitti motorların başına geldik , o da ne irfan aganın motor yağ damlatıyor.. :queen:
baumax ta ben motora aksesuar olabilecek şeylere bakıyorum ,irfan agada liftlere bakıyo..napıcan diyorum motoru tamir etmek için kaldıracam diyo:queen:
İnşallah İnşallah sana katılıyorum Aşk zor olunca güzel.takma kafana,olacaktır bigün mutlaka,hasreti,özlemi olmayan sevdaya AŞK denmez
bana çok gürültülü geldi nedenini anlamadım benim motorum ses çıkarmayacak arkadaş vallaha o büyük motordakilere de hayret ettim nasıl dayanıyorlar o sese bitanesi önüme düştü kaçacak delik aradım bu gün. evet gözlerim yanıyoo biber gibi ben kaçar herkeze ii geceler yarın görüşmek üzere ...Gerçekten imrendim :cherry:
Bu arada cbr 250 nin sesi nasıldı :cherry:
Keske biz de Karadeniz de böyle güzel ve kalabalık bir grup olabilsek
Biz de maximum 10 motor oluyorBunların da 3-4 tanesi yüksek cc
Cok kıskandım sizi :joker:
neyse kanka sen işe gir aramızda para toplayıp ta tamir ettiririz sıkıntı olmaz sende işe girdin sayılır bi destek oluruz irfan abiye o kadar alma dedik ama gene de gitti aldı o yağ yakan motoru![]()
özer başkan eline sağlıkEn sonunda yükleyebildim,iyi seyirler.
[YT]S2iHB98hzUM[/YT]
vay arkadaş dertlendirdiniz beni yahu
benim çiko'nun morali bozuk olmasaydı bende gelecektim ama en kısa zamanda moralini düzeltip ilk gezi de bende aranızda olacam inşallah:king:
Yahu bu arada, Allah nazardan saklasın Tünal abide nasıl bir cüsse var. :silent:
---------- Post added at 10:53 ---------- Previous post was at 10:48 ----------
Kocaman yürek anca o cüssede taşınır![]()
Aynen :cat:
Piyanistimiz İrfanın senin çikonun kulağını çekip karnını gıdıklaması gerekiyor,morali düzelir,cildi güzelleşir,performansı artar.Dahada sana yamuk yapamaz![]()
hocam sen yenibosnadanmı geldin???Gerçekten çok güzel bi gezi oldu. Katılan herkesin tekerine sağlık. Yakın zamanda yenisinin olmasını umut ediyoruz. Bu arada kocaeli sakarya tayfasından gelen arkadaşları tanımak çok güzeldi.
Gerçi bizim chopperler bir çok arkadaşımızın canavarlarının yanında sönük kaldı ama on numaraydı herşey.