5 Şubat 2012 Sapanca gezisi fotoları

Herşey mükemmel görünüyor.Katılamadığım için çok üzüldüm.Tanışmayı çok istediğim kişiler de bu gezideydi.İnşallah gene böylegüzel bir organizasyonda tanışırız.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İrfancim teşşekkür ederim kardeşim, Münir ile irtibata geçtik :)

Yahu bu arada, Allah nazardan saklasın Tünal abide nasıl bir cüsse var. :silent:
Yemin ediyorum adama sağlam bi vursa ikinciye gerek kalmaz :santa:
[url]http://img396.yukle.tc/images/764P2050021.JPG[/URL]

F54

oooo kimler gelmiş kimler.. kanka naber ya ? bugün ne oldu biliyon mu..:) irfan abi ben minür abi izmitte baumax a girdik .. alet edevat bakalım diye..
neyse işimiz bitti motorların başına geldik , o da ne irfan aganın motor yağ damlatıyor.. :queen:
baumax ta ben motora aksesuar olabilecek şeylere bakıyorum ,irfan agada liftlere bakıyo..napıcan diyorum motoru tamir etmek için kaldıracam diyo:queen:
neyse kanka sen işe gir aramızda para toplayıp ta tamir ettiririz sıkıntı olmaz sende işe girdin sayılır bi destek oluruz irfan abiye o kadar alma dedik ama gene de gitti aldı o yağ yakan motoru:p

Gerçekten imrendim :cherry:
Bu arada cbr 250 nin sesi nasıldı :cherry:
bana çok gürültülü geldi nedenini anlamadım benim motorum ses çıkarmayacak arkadaş vallaha o büyük motordakilere de hayret ettim nasıl dayanıyorlar o sese bitanesi önüme düştü kaçacak delik aradım bu gün. evet gözlerim yanıyoo biber gibi ben kaçar herkeze ii geceler yarın görüşmek üzere ...

Keske biz de Karadeniz de böyle güzel ve kalabalık bir grup olabilsek :)
Biz de maximum 10 motor oluyor :) Bunların da 3-4 tanesi yüksek cc :)
Cok kıskandım sizi :joker:

o zaman karadeniz boyu atla gel, XAhmeti de alıp cakalaz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:43 ----------

neyse kanka sen işe gir aramızda para toplayıp ta tamir ettiririz sıkıntı olmaz sende işe girdin sayılır bi destek oluruz irfan abiye o kadar alma dedik ama gene de gitti aldı o yağ yakan motoru:p

evet toplar İrfan abide :DD ben de çalışıyordum zaten neti de pek takip edemiyorum şu sıra o yüzden haberim de yoktu motor da hazır değildi havalar ısınınana kadar hazır edebilsem bari de sonraki gezileri kaçırmasak :)

vay arkadaş dertlendirdiniz beni yahu :(
benim çiko'nun morali bozuk olmasaydı bende gelecektim ama en kısa zamanda moralini düzeltip ilk gezi de bende aranızda olacam inşallah:king:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay arkadaş dertlendirdiniz beni yahu :(
benim çiko'nun morali bozuk olmasaydı bende gelecektim ama en kısa zamanda moralini düzeltip ilk gezi de bende aranızda olacam inşallah:king:

Piyanistimiz İrfanın senin çikonun kulağını çekip karnını gıdıklaması gerekiyor,morali düzelir,cildi güzelleşir,performansı artar.Dahada sana yamuk yapamaz :)

Çok güzel olmuş yine, hepinizin tekerine sağlık arkadaşlar.
Bende gelmek istiyordum fakat misafirlerim çoktu bu haftasonu.
Şu tribünlere çıkıyorsunuz da bir meksika çekmiyorsunuz :p

Samet sabah gişeler giderken yanımdan geçen sendin sanırım 600RR'la.
Korna çaldım arkandan. Bende o vakitte annemleri almaya gidiyordum dudullu'ya.

Gerçekten çok güzel bi gezi oldu. Katılan herkesin tekerine sağlık. Yakın zamanda yenisinin olmasını umut ediyoruz. Bu arada kocaeli sakarya tayfasından gelen arkadaşları tanımak çok güzeldi.

Gerçi bizim chopperler bir çok arkadaşımızın canavarlarının yanında sönük kaldı ama on numaraydı herşey.

Piyanistimiz İrfanın senin çikonun kulağını çekip karnını gıdıklaması gerekiyor,morali düzelir,cildi güzelleşir,performansı artar.Dahada sana yamuk yapamaz :)

valla çok ihtiyacı var çiko'nun şöyle baksamlı bi bakım kürüne :joker:
bi ara irfan abinin ellerinden öpmeye gidecez zaten bayram olmasa bile harçlık almak için :queen:

Gerçekten çok güzel bi gezi oldu. Katılan herkesin tekerine sağlık. Yakın zamanda yenisinin olmasını umut ediyoruz. Bu arada kocaeli sakarya tayfasından gelen arkadaşları tanımak çok güzeldi.

Gerçi bizim chopperler bir çok arkadaşımızın canavarlarının yanında sönük kaldı ama on numaraydı herşey.
hocam sen yenibosnadanmı geldin???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar