5. MotoCross Fotolarım Ve Zealsun Team

Bu haftaki gezimize Gündüz'ünde katılmasıyla yine takımı kurduk bi de isim verdik "Zealsun Adventure Team " . Yine Antakya'dan başlayarak 10 saatlik gezide 8 saat aralıksız motor kullanarak yaklasık 190 km yol yaptık. Samandağ'dan başlayıp Batıayaz dağ yollarından Arsuz'un Konacık ilçesi ve sahil şeridinden Çevlik yolunu takip ederek tekrar Antakya'ya döndük. İşte fotolar...
Bu arada daha önce yazdıgımız yazı ve fotolara ilginizden dolayı herkese tesekkür ederiz.

Gündüz ve ben
10291691kp.jpg
[/URL][/img]

Yolda üzerinden geçtiğimiz dere.
10291672eu.jpg
[/URL][/img]

Merih sudan geçerken dengesini kaybederek ayaklarını suya sokmak zorunda kaldığı için gezinin geri kalanını çorapsız sürdürdü.
img00106np.jpg
[/URL][/img]

Bi tarafımızda dağlar
img00148vr.jpg
[/URL][/img]
Bi tarafımızda deniz
img00195rh.jpg
[/URL][/img]

Geçtiğimiz yoldan örnekler. Kuru toprakta gidiyoruz zannetmeyin. İlk 1.5 - 2 saat nerdeyse taş üzerinde yolalmaya çalıştık.
img00357qp.jpg
[/URL][/img]

Çetin arazi şartları bizi biraz zorladı. "Bu asfaltta gitmeye benzemez Gündüzcüm öpersin işte böyle yeri." :mrgreen:
img00381uf.jpg
[/URL][/img]

Kahvaltı molası
10291828me.jpg
[/URL][/img]
Menüde süt ve bisküvi
10291864vi.jpg
[/URL][/img]

Merih çantasını düşürdüğü için biraz geriye gitmek zorunda kaldık. Öğle yemeğimiz içindeydide.
10291994ju.jpg
[/URL][/img]

Burasıda Merihin uçuruma düştüğü yer. Bu kazayı ucuz atlattı. Motoru sol tarafa doğru yatacak olsaydı en az 20-30 m kadar aşağı düşecekti. Yanımızda bulunan halat ve iplerin yardımıyla 15 dakikada ancak cıkartabildik motorunu.
img01032gj.jpg
[/URL][/img]
Hasar tespiti... Yalnızca grenajlar ezildi bazı kısımları kırıldı. Motor kısmında hiçbir arıza yok. Yola devam...
img01064az.jpg
[/URL]

Öğle yemeği yiyeceğimiz yer.
img01092zl.jpg
[/URL][/img]
Akan suyun altında oluşan havuz
10292117dw.jpg
[/URL][/img]
Merih duş alırken
img01216yz.jpg
[/URL][/img]

Öğle yemeğinde sucuk partisi
img01376if.jpg
[/URL][/img]
img01395wa.jpg
[/URL][/img]

Ben ateşi böyle söndürürüm...
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Gönderilen resimlerdeki içeriklere biraz daha dikkat edelim lütfen, forum ortamındaki paylaşım ve görüntülenme seviyesini göz önünde bulundurunuz.
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
+****************************************+

Manzaraya bak bee... Konacık Çevlik arası
10292271od.jpg
[/URL][/img]

Eğlenceye devam
img01734lp.jpg
[/URL][/img]
img01767sj.jpg
[/URL][/img]

Bu gezide burda biter... İlginize teşekkür ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar yine yapmışsınız yapacağınızı.......

her gezinizi heyecanla izliyoruz ;) devamını bekliyoruz......
sizi gönülden kutluyorum.........

saygılarımla :rendeer:

bunnar dag keçisi olmuş haberleri yok bunları medenıyete uyarlamak oldukça zor olacak kanısındayım...
çok süper bir gezi tekerinize sağlık... :cat:

hoop hooop hop

:jocolor:
bunlar benim hayallerim :joker: :joker:

nasıl sormadan alıp yaşarsınız.? bide üstüne üstlük dünya aleme yayınlarsınız :pr:

aah ah içim gitti bee.

:wiinkk: :rendeer: :rendeer:

bende zs 200 gy-a aldım geçen hafta bursa da kimlerde var kross motor merak ediyorum, arkadaş lazım gezmeye yaa...

gerçekten çok güzel bi gezi yapmışsınız yine. çok güzel yerler. zaten hep söylerler antakya ( hatay) da gezilecek yerler çok diye. dahası ne olsun ki... :thumleft:

Süper Moderatör (BBRR)
serhat_fb, en emin yoldur mazallah canım ormanlarımız bizlere emanet hatta kesin sonuç için 2-3 kişi ile daha ii olur
bu arada geziye katılan arkadaşları tebrik ederim off road şartlartında motorun devrilmesi gayet olağan bir şeydir :cat:

hersey cok güzel tabi ciddi sorunlara moruz kalmadıkca ama her kişinin bu zevki tatmasını isterim.düşmeyi kasdetmiyorum.gercekten ipten döndüm derim

Selam arkadaşlar bende de ZS200GY-A var ve Malatya'da sizinki kadar da olmasa küçük çaplı doğa gezileri yapıyoruz. Umarım ortada bir dağda karşılaşırız.. :)

Bizde de fotoşraflar var. he he .

Elazığ-Malatya yolunda Fırat nehri arkamızda..

gezismall2ph.jpg

Arka plandaki köprü tarihi Kömürhan Köprüsü

pict1072small0qd.jpg

Süper Moderatör (BBRR)
sanırım ülkemizde motor bilinci geliştikçe motor seçimide gelişecek şöle bir bakıyomda off road yollarda on road araçlarla geziliyo eğer amaç dağ tepe gezmek ise racing ve chopper yanlış tercih gitmezmi gider ama yürüyen aksamından ses gelir bu amaçla üretilmedikleri için bir enduro bir cross zevki vermezler

ah şu antakya dağları

aşağıda günlük güneşlik 6 km. yukarıda böyle şenlik :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar