5. MotoCross Fotolarım Ve Zealsun Team

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fotoğraflar ve geziniz harika olmuş anlaşılan.sıradaki gezinizi merakla bekliyoruz!

arkadaş askerde ama olsun geldiğinde beraber gezecez inşallah.kaç ay kaldı ohyeah kardeşim teskereye

imrendik

Arkadaşlar sizi Adanaya bekleriz .. Maceraya burada devam edelim. Ama haber verin mutlaka

Herkese Slm

Motorcu Avukat Adanaya 30 Martta Gelecem Sizlerle Tanişmak Isterim Her Halukardahkoraloma Sen Gel Yeter Motor Ayarlariz Sorun Degil Herkese Coooooook Teşekkürler Bu Hafta Farkli Bir Gezide Nefeş Kesen Fotolarla Beraber Olacaz

helal olsun...

hayatı siz yaşıyosunuz valla:)aynı geziyi acaba zealsun 200 gs ile yapabilir miyim:))

gdm

arkadaslarim ben cross motor kullanmadim ama ilgim buyuk zeulsunlariniz kac km oldular tavsiye edermisiniz ?

Ohannes malatyallardaki makinelere bak:cyclopsan
:p
Hoca sizin bu gezilerin konsept çok güzel.gezi yazınız olmadığı vakit kıllanıyorum bişey mi oldu heriflere dağda ayılar mı kaptı diye:)

arkadaşlar çok güzel bir gezi orada olmayı çok isterdim ama motorum musait değil yeni macralarınızı merakla bekliyorum

--- sevgili hdemirkan , şu an bendeki motor aynen senin bahsettiğin motor. :cherry:

Güzel bir gezi olmuş :rendeer: ayrıca Merih kardeşimle tanıştık ve çok sevdim kendisini:rendeer:

tanışmamız hoştu güzeldi.dahada zaman gecirmeyi isterdim sizlerle umarım sonra karşılaşırız gene motor makine fuut sizlere teşekkürler.

İnanın kıskanmamak elde değil bakıldığında lütfen bizi bu güzel gezilerden mahrum etmeyin bol resim ve yazıııı daha çooookkkk:queen:

Sıkı üçlü..
Güzel parkur..
Geçmiş olsun , küçük kazalar her zaman kaçınılmazdır..
Devamı olur umarım...

ellerinize ve tekerleklerinize sağlık devamını bekleriz saolun ayrıca geçmiş olsun azdaha gidiyomuşun

tesekkür

palduro ve diyer arkadaşa tesekkür ediyorum muhteşem üçlü biraz ara vermek zorunda kaldı efe (/ohyeah)askerde bende askerdeyim ama az günümüz var gelişimiz muhteşem olacak agrı cros için mükemmel bir yer çünkü herteraf dag.ohyeah gecmiş olsun darısı başımıza

eeee merihcim sende askere benle beraber gelseydin çarşambsa sabahı terhis olabilirdin....:mrgreen: ama takma kafana kısa dönem çok çabuk geçiyo ben hala inanamıyorum bittiğine sanki daha varmış gibi geliyo .... kendine ii bak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar