Tekirdağ'da yağmur 3 saattir ara ara şiddetli yağıyor. Yarın yağmaz inşallah. Yağmurluklarım da köyde kalmış zaten.
abi pazar sabahı yol açık olur merak etme ..shell kgs dolumu için bilmiyorum inşallah sıkıntı yaşamazsın
Gişelerde durmayacaksın terminalde bekleyeceğiz oradan gruba dahil olacağız)
Gezi ile sorumlu ilgili adminin dikkatine. Üzülerek belirtmek isterim ki yarın geziye katılamayacağım. motorumdaki sorunu halledemedim. pazartesine yada artık ne zamana olursa. dipgazda dahi 50km yi geçmiyor. motorun çekişinde falan problem yok ama hız yapmıyor. bu yüzden dolayı yola çıkamayacağım ve size katılamayacağım. siz ve arkadaşlara iyi eğlenceler sorunsuz sürüşler dilerim.
dostum bu sorun için motorun hava filtesinden gelen tırtıklı horuma dikkatlice bak yırtılmış olabilir. genelde bu sorun bu yüzden olur. bu saatten sonra parça bulamayacagın için elektrik bantıyla sar üstüne bi kat ta koli bandı çek yırtıklardan hava kaçağı kalmasın. sonra düzelir. inş sorun budur da basit ve masrafsızca halledersin.
sağol dostum kontrol ederim. ustaya gittiğimde hava filtresi debriyaj yada karbüratör den dedi. hava filtresini değiştirdim bugün gittim. bugünde diyo kranktan galiba. daha önce kranı komple değiştirdim arızasını biliyorum bu yüzden adama güvenmedim. krantan olduğu zaman yokuş bile çıkmıyordu. inşallah dediğin gibi ufak bir sorundur. teşekkür ediyorum..
yaw arkadaşlar vermiş olduğum linklerdeki hava durumu takibim sürüyor ve yağış olmadığı görülüyor
hatta bugün ist.da %20 yağış olasılığı vardı ve kısa süreli bi yağmur geçişi oldu
gezide bir erteleme düşünmedim açıkcası büyük bir çoğunluk katılacaktır geziye
gelmek istemeyen başka işleri olan arkadaşlarımızda okuyorum ve görüyorum ki yağmuru bahane edip ertelenme talepleri gelmiş merak etmesinler başka bir gezide aramızda olabilirler
bu arada işlerim dolayısıyla gündüzleri giremiyorum siteye şimdi yazabiliyorum
sonuç itibariyle pazar günü allahın izniyle yuvacık yolunda olacağım kimler peşimde bakalım
Mete han kardeş gel gel sende tanışırız epeydir yazılarını okuyoruz bende benim oğlanı bırakıyom evde mecburen yapacak bişe yok![]()