5. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi - 29 Mayıs 2011 Pazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupa yakasında bugun bıraz çiseledi yagmur hani bugunn hava yagmurluydu ne kadar salladılar metorolaji :D su ann sadece hava kapalı ama yagmur falann yok

Yarın Boynerin Önünde Buluşlmak Üzere Siyah Choper Kara Kaçann :D qwe

abi üstümüzden gelicekmiş :D:D:D tünele girsek bile yine yağıcakmıs :D qweqwe:salut:

abi pazar sabahı yol açık olur merak etme ..shell kgs dolumu için bilmiyorum inşallah sıkıntı yaşamazsın

Risk almayıp gidip yüklettim kgsyi güzel bir şekilde de ıslandım.
Polo34 abi bulutların ardı kesilmiyor vallahi.Ama kendi gözlemlerimi söyleyeyim burdaki bulutlar İstanbul'u teğet geçicek:)

bu gün saat 14:00 civarı arnavut köy e gittim bahça şehir tarafındakine :) orta şekerli bi yağış vardı 1 saat sonra su anda olduğum yer olan anadolu yakasına döndüm yağış falan yok hoş mahmut beyde falanda yoktu.
yarın çok sert bir yağmur olmazsa kesin geliyorum .

Bol bol resim çekmeyi unutmayın :) Ben yarın o saatlerde sınavda olucam motor olsa sınav çıkışı gelicektim ama seneye artık :=)

Gezi ile sorumlu ilgili adminin dikkatine. Üzülerek belirtmek isterim ki yarın geziye katılamayacağım. motorumdaki sorunu halledemedim. pazartesine yada artık ne zamana olursa. dipgazda dahi 50km yi geçmiyor. motorun çekişinde falan problem yok ama hız yapmıyor. bu yüzden dolayı yola çıkamayacağım ve size katılamayacağım. siz ve arkadaşlara iyi eğlenceler sorunsuz sürüşler dilerim.

Gezi ile sorumlu ilgili adminin dikkatine. Üzülerek belirtmek isterim ki yarın geziye katılamayacağım. motorumdaki sorunu halledemedim. pazartesine yada artık ne zamana olursa. dipgazda dahi 50km yi geçmiyor. motorun çekişinde falan problem yok ama hız yapmıyor. bu yüzden dolayı yola çıkamayacağım ve size katılamayacağım. siz ve arkadaşlara iyi eğlenceler sorunsuz sürüşler dilerim.

dostum bu sorun için motorun hava filtesinden gelen tırtıklı horuma dikkatlice bak yırtılmış olabilir. genelde bu sorun bu yüzden olur. bu saatten sonra parça bulamayacagın için elektrik bantıyla sar üstüne bi kat ta koli bandı çek yırtıklardan hava kaçağı kalmasın. sonra düzelir. inş sorun budur da basit ve masrafsızca halledersin.

dostum bu sorun için motorun hava filtesinden gelen tırtıklı horuma dikkatlice bak yırtılmış olabilir. genelde bu sorun bu yüzden olur. bu saatten sonra parça bulamayacagın için elektrik bantıyla sar üstüne bi kat ta koli bandı çek yırtıklardan hava kaçağı kalmasın. sonra düzelir. inş sorun budur da basit ve masrafsızca halledersin.

sağol dostum kontrol ederim. ustaya gittiğimde hava filtresi debriyaj yada karbüratör den dedi. hava filtresini değiştirdim bugün gittim. bugünde diyo kranktan galiba. daha önce kranı komple değiştirdim arızasını biliyorum bu yüzden adama güvenmedim. krantan olduğu zaman yokuş bile çıkmıyordu. inşallah dediğin gibi ufak bir sorundur. teşekkür ediyorum..

sağol dostum kontrol ederim. ustaya gittiğimde hava filtresi debriyaj yada karbüratör den dedi. hava filtresini değiştirdim bugün gittim. bugünde diyo kranktan galiba. daha önce kranı komple değiştirdim arızasını biliyorum bu yüzden adama güvenmedim. krantan olduğu zaman yokuş bile çıkmıyordu. inşallah dediğin gibi ufak bir sorundur. teşekkür ediyorum..

hava filtresi ve karburatör arızası gibi ama muhtemelen dediğim sorun oluşmuştur. o kalın hortum zamanla parçalanıyor,siyah ve tırtıklı oldugu için de baktıgında üzerindeki yarıklar belli olmuyor,bi el feneriyle dikkatlice bak, inşallah halleder gelirsin yarın

Arkadaşlar,

Yarın yağmur olasılığı çok düşük görünmekte. Birçok hava tahmini sitesinden kontrol ettim ve bugünden daha iyi bir hava olacak. sabah biraz kapalı uyanacağız ama öğleye doğru bulutlar tırmanacak, yükselecek.

Yarın görüşürük:cat:

Arkadaşlar tesis için sayı belirticem birazdan, burada hava öğleden sonra açtı sadece bulutlu. gelicekoılan arkadaşlar lütfen daha dikkatli gelelim yollara dikkat genede.

yaw arkadaşlar vermiş olduğum linklerdeki hava durumu takibim sürüyor ve yağış olmadığı görülüyor
hatta bugün ist.da %20 yağış olasılığı vardı ve kısa süreli bi yağmur geçişi oldu
gezide bir erteleme düşünmedim açıkcası büyük bir çoğunluk katılacaktır geziye
gelmek istemeyen başka işleri olan arkadaşlarımızda okuyorum ve görüyorum ki yağmuru bahane edip ertelenme talepleri gelmiş merak etmesinler başka bir gezide aramızda olabilirler :)
bu arada işlerim dolayısıyla gündüzleri giremiyorum siteye şimdi yazabiliyorum
sonuç itibariyle pazar günü allahın izniyle yuvacık yolunda olacağım kimler peşimde bakalım

peşindeyim :rendeer: devam :queen:

Arkadaşlar yarın 22 derece bulutlu YAĞIŞ OLASILIĞI % 0

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 ----------

http://turkish.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=kocaeli

Son düzenleme:
sımdıı bende benzın aldım fulladımm gereklı hazırlıklarımı yaptım yarın gorusmekk uzere arkadaslar saygılar

Mete han kardeş gel gel sende tanışırız epeydir yazılarını okuyoruz bende benim oğlanı bırakıyom evde mecburen yapacak bişe yok:)

Dostum beni işe çağırdı patron pazar günü için...yani babaçi ve newçeri sağolsun beddua edince pazarımda yalan oldu...:phatta bu gece 12 de havalimanında olacağım...

listenin son haline dokunmadan katılacağımı bildirmek isterim. Yalnız Gölcük'ten geleceğim, nerede ve kaçta grubu yakalamak lazım, Yuvacık yolunda mola düşünüyor mu grup?

buarada, Gölcük'ten takip ettiğim kadarıyla bugün sabahtan başlayan yağmur 8-12 arası arasıra hızını arttırarak öğlen civarı dindi. Şuan hava gayet güzel, umarım yarın da güzel geçecek. Geçmese de problem değil, gelişe bişey yapamam ama dönüşte yağmurda dönmek istemeyen arkadaşları imkan dahilinde misafir ederiz bizim bekâr evinde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar