5. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi - 29 Mayıs 2011 Pazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
eğer yarın sabah uyandığımda şiddetli yağmur varsa büyük ihtimal çıkamam çünkü rahatsızlığım tam geçmedi!

zaten @innovacı murat abiyle aynen bu şekilde anlaştık, çok yağmur varsa çıkmayacağız!!..

hava güneşli bile olsa botlarımı giyeceğim ayrıca yağmurluğumuda yanıma alacağım..

bi şey sormak istiyorum tabi bu saatte birileri kaldıysa. dönüş saati hakkında birşey denilmeiş hiç bi fikri yada bilgisi olan varmı

evet gençler.. yarın için hazırmıyız bakalım ??? .)

cbr 1100 xx hazır....:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------

bi şey sormak istiyorum tabi bu saatte birileri kaldıysa. dönüş saati hakkında birşey denilmeiş hiç bi fikri yada bilgisi olan varmı

Bize kalmış daha doğrusu hava ve ortama bağlı derim...:cat: normal koşullarda saat 15:00 te dönüş yoluna çıkılması gerekir...:cat:

5 te ikindi vakti felan yola çıkılır önceki sayfalarda bende sormuşdum alper söylemişdi

Son düzenleme:
benim saat 3 te çıkmam gerekecek .olmadı bi grup olursa ben le dönecek beraber,en olmadı tek dönerim

hava kötü olursa 3 gibi güzelleşirse 4 civarı çıkılır sanırım.tekirdağla yuvacık arası sanırım250 km kadardır.geçen gün sarköye 4 saatte gidip geldim 480 km.

izmit gişelerinde size el kaldıran birisi olursa onu artçı olarak almaktan çekinmeyin...sevinsin gariban :queen:

Merhaba belki önceki sayfalarda geçmiştir ama İzmit gişelerden tahmini kaç gibi çıkılır sakarydan gelmeyi düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar