ya bakarız artık pazar gunun hava durumuna bellı olmaz istanbullun havası metorolejıde fazla sallıyor ama bakıcaz ins guzel olur hava
neden bu kadar devasa büyük yazdınyine ban gelecek
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=KOCAELI
pazar sağanak yağmur görünüyor hadi hayırlısı ...
alper gel inat etme aga milleti yollarda rezil etmeyin...gelin haftaya erteleyelim...dünya meselesi yapmayın...çok basit bir irade kullanıp 1 hafta erteleyeceksiniz bu kadar basit...ben bulutların gölgesinde gezmek istemiyorum...organizatör böyle zamanlarda devreye girip ağırlığını koymalı...millet ıslanacak afedersin donuna kadar...ne gereği var...meteorolojiye tukaka demenin bir anlamı yok...bir gezi yapılıyorsa ilk şart havanın açık ve güneşli olması gerek...yağmurda gezmek ayrı keyif ama sürüş kabiliyeti bu kadar kalabalık içinde farklı tepki ve reflekslere neden olabilir...
Neden risk alırsın alper kardeşim...
inadın anlamı yok...ertelenmezse o gün yağmurda yağmazsa ben demiştim demeninde bir mantığı yok...yani olayı kişisel boyuta sokup bu yola bu geziye baş koydumm üleeaann deme...ertele kafan rahat etsin...haftaya da yağış olursa yine ertele...bu kadar basit
katılıyorum ama artık geç kalındı. 2 gün kala iptal olmaz. seneye sınav gününe denk gelmez ise daha iyi olur,hem haziranın ilk haftası havanın iyi olma olasılığı daha yüksek ama herkesde kendisine uygun bir tarih atarsa ortaya kaos oluşuyorumarım seneye daha iyi zamanlama olur.tekeriniz düz bassın ben gelemiyorum:rendeer:
Benzin istasyonlarında kgs kartı var diye duydum doğrumudur arkadaşlar ?