5. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi - 29 Mayıs 2011 Pazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence ertelenmeli gezi, yağmur altında tehlikeli. Herkeste michelin lastik yok arkadaşlar. Lütfen insiyatif kullanarak 1 hafta erteleyelim.

Bence ertelenmeli gezi, yağmur altında tehlikeli. Herkeste michelin lastik yok arkadaşlar. Lütfen insiyatif kullanarak 1 hafta erteleyelim.

bende katılıyorum, 1 hafta ertelenirse katılımda ciddi sayıda artış olur. Yağmurda yolculuk gerçekten tehlikeli, arkadaşta doğru söylüyor herkeste yağmur lastiği kaliteli lastik olmayabilir.

Super Moderator
yaw arkadaşlar vermiş olduğum linklerdeki hava durumu takibim sürüyor ve yağış olmadığı görülüyor
hatta bugün ist.da %20 yağış olasılığı vardı ve kısa süreli bi yağmur geçişi oldu
gezide bir erteleme düşünmedim açıkcası büyük bir çoğunluk katılacaktır geziye
gelmek istemeyen başka işleri olan arkadaşlarımızda okuyorum ve görüyorum ki yağmuru bahane edip ertelenme talepleri gelmiş merak etmesinler başka bir gezide aramızda olabilirler :)
bu arada işlerim dolayısıyla gündüzleri giremiyorum siteye şimdi yazabiliyorum
sonuç itibariyle pazar günü allahın izniyle yuvacık yolunda olacağım kimler peşimde bakalım

Yaa Alper Abi Bırak = )) Millet Gelmek İstemiyorsa Gelmesinler İçleri Rahat Değildir = )) Yağmur Bahane İşte = )) Yağmur İstanbulda Gözükse Kocaeline Yağıcak Hali Yok yaa = )) Gelenlerin Şimdiden Ayağına Sağlıkk = ))

Super Moderator
bu istanbul için devletin hava tahmini
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=istanbul
bu kocaeli için devletin hava tahmini
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=KOCAELI
bu benim takip ettiğim sitelerden birinin istanbul hava tahmini

http://www.wunderground.com/global/stations/17060.html
bu benim takip ettiğim sitelerden birinin kocaeli hava tahmini
http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=Kocaeli, Turkey

bakalım hangisi sallıyo hangisi gerçek veriler veriyor göreceğiz

Son düzenleme:
Super Moderator
rica ediyorum bana devlet meterolojinin şikayet mercini bulun hergün mail atıcam ordaki beceriksizler işlerinden atılana kadar

yaw arkadaşlar vermiş olduğum linklerdeki hava durumu takibim sürüyor ve yağış olmadığı görülüyor
hatta bugün ist.da %20 yağış olasılığı vardı ve kısa süreli bi yağmur geçişi oldu
gezide bir erteleme düşünmedim açıkcası büyük bir çoğunluk katılacaktır geziye
gelmek istemeyen başka işleri olan arkadaşlarımızda okuyorum ve görüyorum ki yağmuru bahane edip ertelenme talepleri gelmiş merak etmesinler başka bir gezide aramızda olabilirler :)
bu arada işlerim dolayısıyla gündüzleri giremiyorum siteye şimdi yazabiliyorum
sonuç itibariyle pazar günü allahın izniyle yuvacık yolunda olacağım kimler peşimde bakalım

sen milletin havayı bahane ettiğini söylüyosun ama ben bu gezi için motoru satmayı erteledim haberin yok 1 hafta ertelenmesinde bi sakınca olmaz bence yağmurlu olursada gelemem zaten kullanmayı bilen var bilmeyen var ayrıca hava tahminlerinde yağmur gösteriyor. yağmurlu olmasına rağmen giden arkadaşlar olacaktır elbette ama bence çoğunluk gitmeyecektir yinede karar sizin yağmur yağarsa size iyi eğlenceler

rica ediyorum bana devlet meterolojinin şikayet mercini bulun hergün mail atıcam ordaki beceriksizler işlerinden atılana kadar

Alt sağda web e-posta linki var orası olabilir. Fakat açtığında akp reklamı çıkan siteye şikayette bulunmanın pek yararı olacağını sanmam

Super Moderator
sen milletin havayı bahane ettiğini söylüyosun ama ben bu gezi için motoru satmayı erteledim haberin yok 1 hafta ertelenmesinde bi sakınca olmaz bence yağmurlu olursada gelemem zaten kullanmayı bilen var bilmeyen var ayrıca hava tahminlerinde yağmur gösteriyor. yağmurlu olmasına rağmen giden arkadaşlar olacaktır elbette ama bence çoğunluk gitmeyecektir yinede karar sizin yağmur yağarsa size iyi eğlenceler

teşekkürler :cat:

Super Moderator
ben buldum Görüş, Öneri ve Hata Bildirme Formu diye bi yer var eposta yazan yerin üstünde oraya tıklayınca açılıyor şikayet formumu doldurdum yolladım bakalım ne cevap gelcek merak ediyorum

istanbuldan gelen grup kandıra gişelerinin ordatam saat kaçta olur? yağmur vs yağarsa ıslanmayalım tam zamanında orda olayım =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar