yok kask takıcam okadarıı var yane ya herseyım tamda evraklar falann b ehlıyetım var ıste o sıkıntıı bıraz gecen sene antepe gıttım geldım sorun olmadıı inş soruda olmaz![]()
![]()
Abicim ama o sene 13 kişi bu sene 130 kişi nerdeyse = )) Geçen Sene Tınlamadılar Bile .. Bi Ekibi Önden Takip Ettik O kadar
yine 100 ün üzerindeydi sayımız ama ufak grubu gözüne kestirmişler:cherry:
yok kask takıcam okadarıı var yane ya herseyım tamda evraklar falann b ehlıyetım var ıste o sıkıntıı bıraz gecen sene antepe gıttım geldım sorun olmadıı inş soruda olmaz![]()
![]()
sato kardeş yazımdan dolayı okumakta extra çaba sarfediyoruz,biraz daha dikkatli yazabilirmisin?[/QUO
Şimdi Oldumu Abicim Ya Şimdi Arkadaşlar Böyle Alışmışlar Normel Yazdığım Zaman Kızıyorlar Anlamıyor Sayın Abim Teşşekürrler Saygılar:queen:
Hahahaha Şansınıza Abi HeaaBu Arada Boks Hakemi Kim ? Ben Hem 6 Sene Kıck Boks 1 Senedir Muay Thai Yapıyorumda
o arkadaş milli takımda güreşçi,ayrıca boks hakemliğide yapıyor.üyedir ama nadiren girer siteye malum iş resmiide olunca
sato kardeş yazımdan dolayı okumakta extra çaba sarfediyoruz,biraz daha dikkatli yazabilirmisin?[/QUO
Şimdi Oldumu Abicim Ya Şimdi Arkadaşlar Böyle Alışmışlar Normel Yazdığım Zaman Kızıyorlar Anlamıyor Sayın Abim Teşşekürrler Saygılar:queen:
10 numara oldu şimdi:cat:
en dogru tahmin son 1 gun kala yapilanlar oluyor genelde.. bide yagmur yagsin bukadar korkmayin yagmurdan 600rr,1000rr falan olmadikca![]()
insallahh yagmur yagmazz
insallahh yagmur yagmazz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 ----------
bu arada arkadaşlar Hava Durumuna Baktım Birde Siz Bakın İsterseniz
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/karayollari-tahmin-sistemi.aspx