5. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi - 29 Mayıs 2011 Pazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oldu Evet Biraz Daha Olumsuz Konuş = )) Kask Falanda Takmıcan Zaten Demi :cherry: Rahat Ol Bende Öyle Geliyorum Diyo Bide :D:cat:

yok kask takıcam okadarıı var yane ya herseyım tamda evraklar falann b ehlıyetım var ıste o sıkıntıı bıraz gecen sene antepe gıttım geldım sorun olmadıı inş soruda olmaz:D :)

yok kask takıcam okadarıı var yane ya herseyım tamda evraklar falann b ehlıyetım var ıste o sıkıntıı bıraz gecen sene antepe gıttım geldım sorun olmadıı inş soruda olmaz:D :)

Tabikide Umarım Olmaz Ama Çok Sakat İşler .. Olmadıysa Olmucak Diye Bir Koşul Yok .. Arkanı Düşün Öyle Çık Yol ..:cat:

tabıkıde ole ya ıste bu yaz ınsallah kısmetse bende gırıcemm sınava alıcamm ehlıyetımı bı yere gıderkenn ınsan tedırgın oluyorr yane ınsallah yolda sorun olmaz

sato kardeş yazımdan dolayı okumakta extra çaba sarfediyoruz,biraz daha dikkatli yazabilirmisin?

Hahahaha Şansınıza Abi Heaa :D Bu Arada Boks Hakemi Kim ? Ben Hem 6 Sene Kıck Boks 1 Senedir Muay Thai Yapıyorumda

sato kardeş yazımdan dolayı okumakta extra çaba sarfediyoruz,biraz daha dikkatli yazabilirmisin?[/QUO

Şimdi Oldumu Abicim Ya Şimdi Arkadaşlar Böyle Alışmışlar Normel Yazdığım Zaman Kızıyorlar Anlamıyor Sayın Abim Teşşekürrler Saygılar :D:):queen:

Super Moderator
arkadaşlar benim takip ettiğim sitelerde yağmur gözükmüyor pazar günü için
ama bazı arkadaşlar tutturdu pazar yağmur var diye buyrun burdan takip edin hava durumunu
http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=Kocaeli, Turkey

devlet sitemiz her zaman olduğu gibi gene sallama tahminlerde bulunmuş tutarsa benim için büyük süpriz olucak salı gününe kadar yağmur var yazmış zaten perşembe içinde çok bulutlu diyorlardı
bunların şikayet mailini öğrenen arkadaş olursa banada haber versin lütfen bizim vergilerimizle geçinip iş yapamayan adam istemiyorum ben:farao:

Son düzenleme:
Pazar sabahi kalkip camdan bir bakarsiniz hava nasil diye yani..
Bukadarda zor degilya... :p

şimdi havaya baktığımda saat 05,30 yağmur bulutu var gibi....
bakalım pazar günü inşaAllah böyle bir problem olmaz....

en dogru tahmin son 1 gun kala yapilanlar oluyor genelde.. bide yagmur yagsin bukadar korkmayin yagmurdan 600rr,1000rr falan olmadikca :p

izmitte öğrenciyim.beni otobandan artçı olarak almak isteyen dostlar parmak kaldırabilir mi acaba ? :bounce: arkadaşlardam motor ayarlamaya çalışacağım.ama ayarlayamazsam yine de yanınızda olmayı çok istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar