gelen kişi yi 100 + görmeliyiz....
kardşm bu sene ayrı takılıcaz![]()
arkadaşlar ayıp olmazsa bende arabayla gelmek istiyorum,artçı fazlalığım oluştu hepsini motora sığdırmak imkansız birini seçmek daha zor mecburen arabayla gelicem yani kalabalık olarak.
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/18/9682.jpg
arkadaşlar ilk mesajlarımda belirtiğim üzere yuvacıkda hayırlı bir iş yapacağız demiştim
bu hayırlı iş ise şöyle
sitemiz üyelerinden ihsan hakan abiyi çoğunuz tanırsınız ve bildiğiniz üzere kendisi kötü bir kaza geçirdi bu kazada bacağını ve konuşma yeteneğini (geçici bir süre) kaybetti
yuvacıkda toplandığımızda aramızda kendisine elimizden geldiğince yardım toplamaya çalışacağız bilginiz olsun
iyi aksamlar arkadaslar,
boyle bir geziye katilmayi cok istiyorum ama bazi cekincelerim var;
-uzun yol tecrubem yok, hatta motosiklette yeniyim, bir yil bile olmadi baslayali.
-motosikletim baslangic motoru olarak aldigim mondial mct 250, bu motosiklet kaldirir mi o yolu? ve bu motorla gelirsem 'ezik, fakir, ozenti' seklinde dalga gecilir miyim? P
-kimseyi tanimiyorum burdan.
iyi aksamlar arkadaslar,
boyle bir geziye katilmayi cok istiyorum ama bazi cekincelerim var;
-uzun yol tecrubem yok, hatta motosiklette yeniyim, bir yil bile olmadi baslayali.
-motosikletim baslangic motoru olarak aldigim mondial mct 250, bu motosiklet kaldirir mi o yolu? ve bu motorla gelirsem 'ezik, fakir, ozenti' seklinde dalga gecilir miyim? P
-kimseyi tanimiyorum burdan.
sagolun arkadaslar,
'ezik, fakir, ozenti'yi oylesine yazdim ya, ciddiye almayin onu 'smiley'
smiley'ler niyeyse cikmiyor, yazdiklarimda da ciddiymisim gibi anlasilmisim dogal olarak.
mct 250 kaldirir mi peki o yolu, bir de kiz arkadasim da gelebilir artci olarak, yolda kalmayalim sonra 'swh'
oyleyse beni de yazin listeye, bir aksilik cikmazsa gelicem.
artik yolda kalirsam da bos birilerine artci olurum.